Admicom kutsuu koodareita kisaan – palkintona työpaikka!

Osallistu koodauskilpailuumme, jossa yhdelle tai useammalle on luvassa työpaikka tuotekehitystiimissämme Jyväskylässä.

Kisa on käynnissä 29.3.2019 saakka. Tutustu alta tarkempiin ohjeisiin ja kilpailun sääntöihin.

Lue lisää


Osallistu Admicomin koodauskisaan

 

Admicom on vauhdikkaasti kasvava keskisuomalainen softatalo, joka listautui viime vuonna pörssiin (Nasdaq First North) ja valittiin vuoden TIVI-yritykseksi (Tietoviikko). Olemme edelläkävijä pk-yritysten talousautomaation ja toiminnanohjauksen kehittämisessä. Meitä on reilu 120 hengen porukka, joista yli puolet on myös yrityksen osakkaita.

Lyhytsyklinen ja stressaava projekti- ja konsulttitalon arki ei kuulu Admicomin tuotekehityksen työnkuvaan. Työ Admicomin tuotekehityksessä on pitkäjänteistä fullstack-kehitystyötä, jossa pääsee konkreettisesti näkemään oman työnsä tulokset.

Voit olla itseoppinut, koulutettu tai kokenut osaaja, olennaisinta on hahmottaa tarve ja ratkaisu käyttäjien kannalta.

Kehitämme olemassa olevan Adminet-ohjelmiston lisäksi koko ajan myös uusia konsepteja ja sovelluksia, joiden toteuttamiseen haemme nyt lisäkäsiä koodauskilpailun kautta.

Kilpailussa kukin osallistuja ohjelmoi kulunvalvontaan liittyvän yksinkertaisen sovelluksen alla tarkemmin selostetuin vaatimuksin. Tehtävän suoritusaika päättyy maaliskuun 29. päivä klo 16:00, jonka jälkeen kutsumme osallistujat esittelemään oman toteutuksensa Admicomin raadille.

Parhaan kokonaisvaikutelman (toteutus + demo) tekevälle henkilölle tarjotaan työpaikkaa Admicomin tuotekehitystiimissä Jyväskylän keskustan päätoimipisteessä. On mahdollista, että tarjoamme työpaikkaa useammallekin osallistujalle.

 


Olemme mukana #suomenkuivinrekry-kampanjassa:

 

 

 


Lue tarkemmat ohjeet ja kilpailun säännöt:

 

1. Data ja käytettävät tekniikat

Data: perustuu kulunvalvonnan dataan 7,5 h/5 pv viikossa työajalla, kuten taulukossa, joka on saatavilla materiaalikansiosta.

Teknologiat: tietokanta MySQL, muuten osallistuja saa itse valita tekniikat.

 

2. Tarvittavat ominaisuudet

Sovellus: eri näyttökokoihin mukautuva responsiivinen front ja jQuery Mobilen käytöstä plussaa

  • Sisäänkirjautuminen
  • Aloita/lopeta -toiminnot työpäivälle
  • Lomapäivän/poissaolon huomiointi laskennassa (käyttäjä voi itse merkitä jonkun päivän lomapäiväksi/poissaoloksi, jolloin niitä ei huomioida laskennassa)
  • Unohtuneiden/epäonnistuneiden kirjausten korjaus päättymään klo 16:00 (leimaukset, joilla mallidatassa loppuaika on klo 23:59)
  • +/- saldon näyttäminen (suhteessa 37,5 h viikkotyöaikaan; ruokatunnin pituus 0,5 h – yrityksessä ei vaadita erillisiä sisään/ulos -kirjauksia ruokatunnin suhteen)
  • Mahdollisten tuplakirjausten eliminointi (jos samalle päivälle on useampi kirjaus samalta henkilöltä, pitäisi pystyä tunnistamaan ja poistamaan tuplat)
  • Näkymä, mistä voi tarkastaa kaikkien työntekijöiden +/- tilanteen kerralla

 

3. Tehtävän suorittaminen ja palautus

Tehtävä suoritetaan joko osallistujan omassa ohjelmointiympäristössä tai jos sellaista ei ole, voi vaihtoehtoisesti käyttää myös tarjoamaamme CentOS-virtuaaliympäristöä, jonka image (n. 1,7 GB) on ladattavissa materiaalikansiosta.

Vastaaminen tapahtuu lähettämällä sähköpostilla oman toteutuksen lähdekoodi (zip/github), sovelluksen olennaisimmat ruudunkaappauskuvat (max 5 kpl) sekä oma CV osoitteeseen ville.koskiniemi(a)admicom.fi mainittuun määräaikaan (29.3.2019, klo 16:00) mennessä.

  • Mailin otsikossa tulee lukea ”Koodauskilpailun vastaus – Etunimi Sukunimi” (Vaihdathan tilalle oman nimesi).
  • Osallistumalla kilpailuun hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

 

 

Onnea kisaan, ja toivottavasti tapaamme pian työhaastattelun merkeissä!

 

Millaista meillä on olla töissä?

Tutustu Admicomiin työnantajana työntekijätarinoidemme avulla:

 

”En ole katunut hetkeäkään”

Joni Haapamäki - AdmicomJoni Haapamäki on ihmisläheinen myyjä, josta on kehittynyt rautainen Adminet-ammattilainen. Työnsä parhaimpina puolina Joni pitää kanssakäymistä ihmisten kanssa ja vapautta suunnitella omaa työtään.

 

”Kaikista parasta on meidän upea työporukka”

Admicom - OrganisaatioPalkanlaskija Joanna Paukkusen mielestä Admicomilla on parasta hyvä porukka, monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuus luoda mieleisensä urapolku.

Sulje haku