Olemme mukana FinnBuild 2018 -messuilla 10-12.10. Tule sinäkin!

Admicom on kotimainen ohjelmistotoimittaja, jonka tehokkaalla toiminnanohjausjärjestelmällä siivität liiketoimintasi lentoon. Vieraile osastollamme 6D21 ja testaa myös oma ponnistusvoimasi virtuaalisessa mäkihyppykisassa.

Osastollamme tapahtuu:

 

 

Haasta Janne Ahonen mäkihyppykisaan

Liidätkö sinä pidemmälle kuin Kuningaskotka?

Tule vaihtamaan kuulumisia ja ottamaan samalla mittaa viisinkertaisesta Keski-Euroopan mäkiviikon voittajasta Janne Ahosesta virtuaalisessa mäkihyppykisassa. Osallistujien kesken arvomme Samsung Galaxy -tabletin. Lisäksi pisimmän kaaren ja tyylikkäimmät telemarkit  vetänyt hurjapää palkitaan erikoispalkinnolla.

Janne Ahonen on tavattavissa osastollamme to 11.10.2018.

Hyödynnä messutarjous

Nyt kannattaa käydä tutustumassa meihin ja tarjoamiimme palveluihin, sillä saat -50 % alennusta perustamismaksusta, jos päätät hankkia Adminet-järjestelmän käyttöösi vuoden 2018 aikana.

Näin hyödynnät tarjouksen: Vieraile osastollamme ja jätä yhteystietosi. Olemme sinuun yhteydessä messujen jälkeen ja kartoitamme yhdessä Adminetin hyödyt yrityksellesi. Jos solmit sopimuksen Adminetin käyttöönotosta vuoden 2018 aikana, saat -50 % alennuksen perustamiskustannuksista.

Tule kahville ja tutustumaan

Tietysti voit tulla käymään myös muuten vaan. Hörpätään kupit kahvia, vaihdetaan kuulumisia ja tutustutaan paremmin.

Olemme kotimainen rakentamisen ja talotekniikan ammattilaisen ohjelmistotoimittaja. Nettikäyttöisellä Adminet-ohjelmistolla hoidat yrityksesi kaikki toiminnot yhdellä järjestelmällä. Adminetin automatiikka hoitaa rutiinityöt puolestasi, tuottaa reaaliaikaista tietoa liiketoiminnasta sekä tehostaa toimintaa ja parantaa kilpailukykyä – jotta sinä voit keskittyä siihen, minkä teet parhaiten.

 

Ilmoittaudu ja tule käymään

FinnBuild 2018 -messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 10.-12.10.2018.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen FinnBuild 2018 -messuille:

Näin löydät osastomme 6d21:

 

Nähdään messuilla!

 


Tutustu rakentamisen ja talotekniikan ratkaisuihimme:

 

Rakentamisen ratkaisut

Oppaan avulla voit tutustua tehokkaisiin rakentamisen täsmätyökaluihin, joilla varmistat toimintasi tehokkuuden ja yrityksesi kilpailukyvyn.

 

Lataa ilmaiseksi

Talotekniikan ratkaisut

Oppaan avulla voit tutustua tehokkaisiin talotekniikan täsmätyökaluihin, joilla varmistat toimintasi tehokkuuden ja yrityksesi kilpailukyvyn.

 

Lataa ilmaiseksi

Palat kannattavuuteen

Oppaasta saat hyödyllisiä vinkkejä rakennus- tai talotekniikkayrityksen kannattavuuden parantamiseen ja ratkaisuja tyypillisiin ongelmiin.

 

Lataa ilmaiseksi

Ota yhteyttä

Sulje haku