19.6.2017

Adminetin hinta joustaa asiakkaan mukaan

Adminetin hinta joustaa asiakkaan mukaan - Admicom blogi

Hintavertailu kuukausimaksullisten ja lisenssiohjelmistojen viidakossa voi olla vaikeaa. Etenkin kun pelkkää ohjelmiston hintaa tuijottamalla ei pääse välttämättä siihen oikeasti kustannustehokkaimpaan ratkaisuun.


Admicomin hinnoittelumalli on säilynyt ennallaan jo vuosia. Meillä hinnoittelun lähtökohtana on joustavuus asiakkaan mukaan. Adminetin kuukausihinta tarkistetaan asiakkaan käyttäjämääriin joka kuussa ja liikevaihtoon vuosittain. Tasauslasku voi olla siis kasvuyrityksessä ylöspäin ja laskevassa alaspäin, perustuen asiakkaan omaan yksilölliseen vuosisopimukseen.

Admicomin pääajatus on laajentaa ja kehittää asiakkaiden tarpeita vastaavaa sovellusvalikoimaa ja saada kasvua sitä kautta. Puhtaat vuosittaiset hinnankorotukset jätämme kilpailijoiden kikkailuksi.

Miten vertailla ohjelmistojen kustannuksia?

 

Hintavertailu SaaS-ohjelmiston ja lisenssiohjelmiston välillä voi olla vaikeaa. Ensimmäisen kustannus tulee yhdellä laskulla kuukausittain, kun taas toisen kustannukset jakautuvat pieniksi palasiksi: vuosiylläpito, poistot taseesta, palvelin ja virusturva jne.

Vertailussa on hinnan lisäksi huomioitava myös ohjelmiston versiopäivitykset. Lisenssejä joutuu pahimmillaan ostamaan uudestaan vanhan ohjelmistoversion poistuessa ja sen tuen loppuessa.

Siis todellakin, päivittämään ohjelmistoversio pakon edessä ja ostamaan lisenssejä uudestaan. SaaS-mallissa niitä ei käytännössä tule, vaan palveluntarjoaja päivittää järjestelmää koko ajan saman hinnoittelun puitteissa.

Ohjelmistosta tulevien suorien kustannusten lisäksi epäsuorista kustannuksista kertyy yllättävän iso potti. Selvitä ohjelmistoa ostaessasi vaikutukset myös kirjanpidon ja palkanlaskennan kuluihin ja toimintatapojen tehostamisesta saataviin säästöihin.

 

Ohjelmisto kustannukset - Rakentaminen ja talotekniikka - Admicom blogi

Suoria ja epäsuoria ohjelmistokustannuksia rakennus- ja talotekniikka-alalla (Klikkaa kuva isommaksi)

 

Valitsisitko saman ohjelmiston 5 vuoden päästä?

 

Kun mietit vaihtoehtoja SaaS-ohjelmiston (kuten Adminet) ja valmisohjelmiston välillä, niin rinnasta asia hetkeksi fyysiseen erikoiskoneeseen. Tämä kone on oltava käytössä toimintavarmasti kaikilla työmailla ja sen on päivityttävä automaattisesti ilman huoltokatkoja.

Konemalli ei saisi vanhentua käsiin, etteivät kilpailijat kiri tehokkuudessa ohi.

Jos koneen vaihtaminen vuosittain ei myöskään ole vaihtoehto, alkaa se kuulostaa selkeästi vuokrakoneelta. Vielä kun hinta joustaisi työmaiden koon mukaan…

Adminetin hinta on toiminut juuri näin ja tämä on tulevaisuuden hinnoittelumalli muillakin.

Kun valitset Adminetin, jätät ohjelmisto-, palvelin- ja laitteistoasiat sekä päivitykset ja tietoturvasta huolehtimisen ammattilaisten käsiin. Samalla saat vielä säästöjäkin tehottomista toimintatavoista, päällekkäisistä ohjelmistoista ja taloushallinnosta.

 

Lue aiheesta lisää:

 

Oliko artikkeli hyödyllinen?


Lataa tiivis tietopaketti rakentamisen ratkaisuistamme

Oppaan avulla voit tutustua tehokkaisiin rakennusalan täsmätyökaluihin.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Rakennusalan työkalut - Admicom

Antti Seppä - Admicom

Yksityinen: Antti Seppä

Admicom-konsernin toimitusjohtaja Antti Seppä on sekä myynyt järjestelmiä, että ollut asiakkaana päättämässä niiden hankinnoista. Käyttöönottoja on kertynyt lukuisista järjestelmistä ja eri toimialoilta. Tätä yrittäjäperheen vesaa on aina ohjannut halu helpottaa talousrutiineja ja tarjota liiketoimintaa tukevaa informaatiota helposti. Antin perheeseen kuuluu vaimon lisäksi kolme tyttöä, koira ja kitara.

Lataa opas järjestelmän hankintaan

Oppaasta saat saat viisi vinkkiä toiminnanohjausjärjestelmän valitsemiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Toiminnanohjausjärjestelmän valinta - Lataa ilmainen opas - Admicom
Sulje haku