Tositarina pieleen menneestä keikkatyöstä

Toisinaan pienikin keikka voi viedä kuukausia ja vaatia useiden henkilöiden panoksen. Monet ongelmat ja viivästykset olisivat vältettävissä paremmalla tiedonkululla. Kerron teille omakohtaisen tarinan.

18.7.2018

Olen suomalainen

Tämä on täyttä faktaa Admicomin kohdalla, mutta mitä hyötyjä asiakas saa siitä, että valitsee suomalaisen ohjelmistotoimittajan?

9.6.2018

Vältä lomakaaos ja rentoudu itsekin

Kesä on vilkasta aikaa monelle talotekniikka- ja rakennusalan yritykselle, sillä työmaiden lisäksi päälle painavat kesälomat. Kiireeseen on kuitenkin mahdollista varautua ja varmistaa mielenrauha myös lomakauden koittaessa.

30.5.2018

GDPR pelottaa… vai pelotellaanko meitä vain?

Toukokuussa voimaan astuva EU:n uusi tietosuoja-asetus vaikuttaa käytännössä jokaiseen yritykseen. Aiheella on peloteltu runsaasti jo etukäteen. Tästä huolimatta GDPR-asetuksen vaikutukset ovat Suomessa todellisuudessa melko pienet.

19.4.2018

Konepajayrittäjän haaveet ovat toteutettavissa

Konepajayrittäjillä on yritystoiminnan suhteen realistisia tavoitteita. Tavoitteiden saavuttamisen tiellä voi kuitenkin olla pitkät maksuehdot, isot investoinnit ja kova kilpailu. Nykyaikainen ohjelmisto tuo uudenlaisia ratkaisuja konepajayrittäjän liiketoimintaan.

10.4.2018

3 onnistuneen käyttöönottoprojektin tunnuspiirrettä

Monelle yritykselle merkittävimpiä yksittäisiä muutostilanteita on yritysohjelmiston vaihtaminen. Uuden ohjelmiston käyttöönotto on tärkeä vaihe lopputuloksen kannalta, mutta miten voidaan varmistaa että käyttöönotossa onnistutaan?

6.3.2018

Toiminnanohjaus yrittäjän näkökulmasta

VIERAILIJABLOGI | Toiminnanohjaus eli ERP ei sano monelle sanana vielä mitään ja tästä syystä sille luodaan usein omia tulkintoja. Siksi päätin yrittäjänä tuoda esille näkemykseni toiminnanohjauksesta ja sen tuomista mahdollisuuksista yrityksen toiminnalle nyt ja tulevaisuudessa.

4.10.2017

Adminetin hinta joustaa asiakkaan mukaan

Hintavertailu kuukausimaksullisten ja lisenssiohjelmistojen viidakossa voi olla vaikeaa. Etenkin kun pelkkää ohjelmiston hintaa tuijottamalla ei pääse välttämättä siihen oikeasti kustannustehokkaimpaan ratkaisuun.

19.6.2017

Sulje haku