Mobiilitoiminnot mahdollistavat nopean reagoinnin ja sujuvoittavat päivittäisiä työtehtäviä

Mobiilisovellukset ovat Adminetin kehityksen keskiössä tällä hetkellä ja tulevaisuudessa. Töiden ja projektien käsittelyyn, dokumentointiin ja raportointiin liittyvien toimintojen käyttömahdollisuus työmailla tehostaa prosesseja, koska tiedot saadaan talteen heti paikan päällä ja ne ovat saman tien kaikkien osapuolien käytettävissä niin toimistolla kuin kentälläkin. Myös käytettävyys on mobiilikehityksessä avainasemassa.

6.5.2021

Työajanseuranta – pakollinen paha vai toiminnan tehostamisen mahdollisuus?

Suomen lain mukaan yritykset ovat velvollisia pitämään työaikakirjanpitoa työntekijöiden tehdyistä työtunneista ja niistä maksettavista korvauksista. Toiminnan tehostamisen kannalta työajanseuranta voi parhaimmillaan tuoda hyötyä moneen asiaan. Tämä sama työaika velvoittaa maksamaan palkkaa työntekijälle, on projektiseurannan osalta merkittävä kustannus, ja usein merkatut tunnit tulee myös laskuttaa asiakkaalta.

29.4.2021

Miten selainpohjainen järjestelmä helpottaa arkeasi?

Selainpohjainen, pilvipohjainen, SaaS. Kuulostaako tutulta? Edellä mainittuja termejä vilisee nykyisin useissa yhteyksissä, puhuttiinpa sosiaalisen median palvelusta tai toiminnanohjausjärjestelmästä talotekniikka-alan yrityksille.

23.4.2021

Osaatko priorisoida?

Työnkuvasta riippumatta törmäämme usein toistuvaan ongelmaan: pitää valita, mitkä tehtävät tekee ensin ja mitä voi siirtää myöhemmäksi tai delegoida jollekin toiselle. Kuinka työtehtäviä tulisi sitten priorisoida?

21.4.2021

Kuinka varmistetaan yrityksen hyödyt ohjelmistosta?

Yleensä uusi ohjelmisto hankitaan tehostamaan yrityksen liiketoimintaa. Pelkkä ohjelmiston hankinta ei kuitenkaan riitä, sillä käyttäjien täytyy osata hyödyntää ohjelmistoa parhaalla mahdollisella tavalla. Miten ohjelmiston käyttöönottoprojektissa varmistetaan, että yritys saa varmasti kaikki hyödyt käyttöönsä?

15.4.2021

Tiedätkö, kuinka GPS toimii?

Kuten monissa muissakin järjestelmissä, myös joissakin Adminetin toiminnoissa hyödynnetään käyttäjän GPS-sijaintia. Harvemmin kuitenkin mietimme, kuinka paikantaminen teknisesti tapahtuu. Tiesitkö jo nämä GPS-paikannuksen hyödyt ja taustat?

9.4.2021

Varasto hallintaan – mistä lähteä liikkeelle?

Valmistavassa teollisuudessa ei voida välttyä materiaalien varastoimiselta. Materiaaleja ei voi kuitenkaan varastoida loputtomiin eikä tuotanto saa seisahtua materiaalien loppumisen vuoksi. Kuinka saadaan varasto hallintaan ja pidettyä tuotanto tehokkaana?

31.3.2021

Tarjouslaskentaa hiharavistuksella?

Oletko törmännyt tilanteeseen, jossa asiakas pyytää hinta-arviota heti puhelimessa? Hommia on tehty jo vuosia, ja yleensä hinta-arviotkin osuvat aika lailla kohdalleen. Puhelun jälkeen kuitenkin huomaat, että nyt menikin metsään ja reippaasti. Mitäs nyt tehdään?

18.3.2021

Etätyön johtaminen: 6 vinkkiä yrityksille

Rakennus-, talotekniikka- ja teollisuusyrityksissä on tavallista, että esimiestä ei näe päivittäin. Kuinka varmistetaan, että työntekijöiden johtaminen etänä on tehokasta ja toimivaa? Kurkkaa kuusi vinkkiä alta!

17.3.2021

Mitä hyötyä systeemiajattelusta on yrityksen kehittämisessä?

Yrityksen kehittämistä kannattaa tarkastella monesta eri näkökulmasta. Kun otetaan askel taaksepäin niin päästään ratkaisemaan ongelmien taustalla vaikuttavia syitä ja nähdään paremmin, miten eri osa-alueet vaikuttavat toisiinsa. Metsän näkeminen puilta on tuttu neuvo, mutta silti se jää merkittävissäkin päätöksissä helposti tekemättä. Lue, miten yritys hyötyy hyvästä systeemistä ja miten systeemiajattelua voi soveltaa käytännössä.

10.3.2021

Sulje haku