Paras sijoitus ikinä?

Ovatko yrityksesi tehokkuus ja kilpailukyky asioita, joita haluat kehittää? Eivätkö ohjelmistoasiat kuitenkaan tunnu ajankohtaisilta? Nykyaikainen ohjelmisto auttaa yrityksiä jopa ylittämään tavoitteensa, mutta silti edelleen törmää neljään yleiseen ennakkoluuloon. Katso, mitkä ne ovat ja mikä on totuus niiden takana!

16.10.2020

Vältä nämä aloittavan yrittäjän sudenkuopat

Talouscare Oy:n toimitusjohtaja Minna Rantanen listaa kuusi yleistä haastetta, joihin moni alkutaipaleella oleva yrittäjä törmää. Kaikista haasteista ei kuitenkaan tarvitse selvitä yksin, sillä niihin on olemassa jo hyväksi havaittuja ratkaisuja.

8.10.2020

Kotimaisuus on vahva valtti myös ohjelmistoissa

Suunnitellessasi toiminnanohjausjärjestelmän hankintaa kannattaa huomioida, että ketterällä paikallisella toimijalla on kiistattomia etuja esimerkiksi tuotekehityksen nopeuden ja asiakkaiden toimintaympäristön tuntemuksen osalta.

8.10.2020

Sähköinen allekirjoitus on jo tätä päivää

Tekniikka ja toimintatavat kehittyvät koko ajan ja toiminnot alkavat muuttumaan pala kerrallaan sähköiseen muotoon. Vastuu Groupin Rikhard Tiula sekä Admicomin Ilkka Uusi-Maahi kertovat sähköisestä allekirjoituksesta ja mistä siinä on kyse.

30.9.2020

Näin rakennat hyvän työpaikkailmoituksen

Hei sinä rakennus-, talotekniikka- ja teollisuusalan tehtäviin rekrytoiva henkilö! Tuottavatko työpaikkailmoituksenne haluamianne tuloksia? Saatteko hakemuksia? Ovatko hakijat osaamiseltaan ja tyyppeinä sellaisia kuin toivotte? Jos eivät, kannattaa jatkaa lukemista!

17.9.2020

Katse palloon

Tämä vuosi on tuonut täysin yllättäen monen yrittäjän, työntekijän ja yksilön uudenlaisten haasteiden eteen. Rankimmistakin koettelemuksista parhaiten selviävät ne, jotka pystyvät keskittymään myrskyn silmässä olennaiseen eli päivittäiseen tekemiseen omien vahvuuksien avulla.

17.9.2020

Sulje haku