Yrittäjä, tiedätkö kenen vastuulla on yrityksenne tulos?

Aina ei ole selvää, miten ja mistä tekijöistä yrityksen tulos muodostuu. Myyntiorganisaatiossakaan ei välttämättä tiedetä, kuka tekee myyntiä kannattavimmin. Seurantaa ja myynnin toimenpiteitä voidaan kuitenkin kehittää, kun yrityksellä on käytössään kokonaisvaltainen ohjelmisto.

19.10.2018

Tositarina pieleen menneestä keikkatyöstä

Toisinaan pienikin keikka voi viedä kuukausia ja vaatia useiden henkilöiden panoksen. Monet ongelmat ja viivästykset olisivat vältettävissä paremmalla tiedonkululla. Kerron teille omakohtaisen tarinan.

18.7.2018

Olen suomalainen

Tämä on täyttä faktaa Admicomin kohdalla, mutta mitä hyötyjä asiakas saa siitä, että valitsee suomalaisen ohjelmistotoimittajan?

9.6.2018

Vältä lomakaaos ja rentoudu itsekin

Kesä on vilkasta aikaa monelle talotekniikka- ja rakennusalan yritykselle, sillä työmaiden lisäksi päälle painavat kesälomat. Kiireeseen on kuitenkin mahdollista varautua ja varmistaa mielenrauha myös lomakauden koittaessa.

30.5.2018

GDPR pelottaa… vai pelotellaanko meitä vain?

Toukokuussa voimaan astuva EU:n uusi tietosuoja-asetus vaikuttaa käytännössä jokaiseen yritykseen. Aiheella on peloteltu runsaasti jo etukäteen. Tästä huolimatta GDPR-asetuksen vaikutukset ovat Suomessa todellisuudessa melko pienet.

19.4.2018

Konepajayrittäjän haaveet ovat toteutettavissa

Konepajayrittäjillä on yritystoiminnan suhteen realistisia tavoitteita. Tavoitteiden saavuttamisen tiellä voi kuitenkin olla pitkät maksuehdot, isot investoinnit ja kova kilpailu. Nykyaikainen ohjelmisto tuo uudenlaisia ratkaisuja konepajayrittäjän liiketoimintaan.

10.4.2018

3 onnistuneen käyttöönottoprojektin tunnuspiirrettä

Monelle yritykselle merkittävimpiä yksittäisiä muutostilanteita on yritysohjelmiston vaihtaminen. Uuden ohjelmiston käyttöönotto on tärkeä vaihe lopputuloksen kannalta, mutta miten voidaan varmistaa että käyttöönotossa onnistutaan?

6.3.2018

Sulje haku