Miksi asiakkaan pitäisi valita sinut?

Rakennus- ja talotekniikka-alan kovassa kilpailussa on hyvä miettiä, mitkä ovat niitä asioita, joilla yritys voi erottua massasta. Nykypäivänä asiakkaalle on tarjolla runsaasti tietoa eri vaihtoehdoista ja kilpailuttaminen onnistuu helposti. Silti joukosta pystyy erottautumaan jopa yllättävän pienillä asioilla.

31.7.2020

Yrittäjän 5 menestyksen kulmakiveä

Olen keskustellut tuhansien rakennus- ja talotekniikka-alan yrittäjien kanssa viime vuosina ja nämä 5 asiaa haluaisin nostaa pohdittavaksi. Jos kaikki listan kohdat ovat teillä kunnossa, nostan hattua ja samalla olen todella positiivisesti yllättynyt!

16.7.2020

Varmuutta ja reagointikykyä reaaliaikaisella kirjanpidolla

Ilman ajantasaista tietoa päätökset täytyy tehdä laput silmillä ja veneen kääntäminen oikeaan suuntaan vie tuhottoman kauan aikaa. Toimialasta riippumatta reaaliaikainen tieto luo varmuutta omaan tekemiseen, kun pystyy reagoimaan nopeasti tilanteen vaatiessa.

29.4.2020

Tuotannon pullonkaulat

Olen puhunut paljon jälkilaskennasta ja ajantasaisen taloustiedon saamisesta. Se on toki erittäin tärkeää, mutta tärkeää olisi kiinnittää huomiota myös tuotannon pullonkauloihin eli siihen, missä kohtaa tuotanto jollain tavoin takkuaa.

29.1.2020

Sulje haku