GDPR pelottaa… vai pelotellaanko meitä vain?

Toukokuussa voimaan astuva EU:n uusi tietosuoja-asetus vaikuttaa käytännössä jokaiseen yritykseen. Aiheella on peloteltu runsaasti jo etukäteen. Tästä huolimatta GDPR-asetuksen vaikutukset ovat Suomessa todellisuudessa melko pienet.

19.4.2018

Konepajayrittäjän haaveet ovat toteutettavissa

Konepajayrittäjillä on yritystoiminnan suhteen realistisia tavoitteita. Tavoitteiden saavuttamisen tiellä voi kuitenkin olla pitkät maksuehdot, isot investoinnit ja kova kilpailu. Nykyaikainen ohjelmisto tuo uudenlaisia ratkaisuja konepajayrittäjän liiketoimintaan.

10.4.2018

3 onnistuneen käyttöönottoprojektin tunnuspiirrettä

Monelle yritykselle merkittävimpiä yksittäisiä muutostilanteita on yritysohjelmiston vaihtaminen. Uuden ohjelmiston käyttöönotto on tärkeä vaihe lopputuloksen kannalta, mutta miten voidaan varmistaa että käyttöönotossa onnistutaan?

6.3.2018

Toiminnanohjaus yrittäjän näkökulmasta

VIERAILIJABLOGI | Toiminnanohjaus eli ERP ei sano monelle sanana vielä mitään ja tästä syystä sille luodaan usein omia tulkintoja. Siksi päätin yrittäjänä tuoda esille näkemykseni toiminnanohjauksesta ja sen tuomista mahdollisuuksista yrityksen toiminnalle nyt ja tulevaisuudessa.

4.10.2017

Adminetin hinta joustaa asiakkaan mukaan

Hintavertailu kuukausimaksullisten ja lisenssiohjelmistojen viidakossa voi olla vaikeaa. Etenkin kun pelkkää ohjelmiston hintaa tuijottamalla ei pääse välttämättä siihen oikeasti kustannustehokkaimpaan ratkaisuun.

19.6.2017

Paras laskutusohjelma käytössä – Miksi sekään ei riitä?

Moni suomalainen rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritys käyttää erillistä laskutusohjelmaa. Valinnanvaraa löytyy ja pää menee helposti tarjonnasta pyörälle. Erillinen laskutusohjelma on kuitenkin kankea ja ruosteinen ratkaisu, eikä se enää nykypäivänä riitä.

2.5.2017

Reaaliaikainen kirjanpito mahdollistaa nopean reagoinnin

Pelkillä ennusteilla ja viiveellä saatavilla kirjanpidon tiedoilla yrityksesi roikkuu ohuen narun varassa. Yksi virheliike voi syöstä koko toiminnan vapaapudotukseen, joka saattaa olla kova ja kohtalokas. Reaaliaikaisella kirjanpidolla ja siihen perustuvalla seurannalla selviät kiperistäkin tilanteista.

23.2.2017

Sulje haku