Miten teet liiketoimintasi kannalta tärkeimmät päätökset?

Liiketoiminnan kannalta voi joutua punnitsemaan niin pieniä kuin suuriakin päätöksiä. Onko kasvu aina tavoiteltavaa ja minkälaisiin työmaihin keskittyminen tuo tulosta? Lue asiantuntijamme Katrin neuvot miten rakennusyrityksen isoimpia päätöksiä kannattaa lähteä suunnittelemaan.

17.11.2021

3 faktaa yrityksen verotuksesta

Yrityksen verotusasiat saattavat tuottaa joskus päänvaivaa ja silloin toisten yrittäjien neuvot ovat kultaakin arvokkaampia. Kuitenkin kiperimmissä kysymyksissä on parempi kääntyä oman kirjanpitäjän puoleen. Taloushallinnon asiantuntijamme Katariina halusikin tuoda esille muutaman kiinnostavan faktan yritysten verotuksesta, joista voi oikeasti olla hyötyä.

4.11.2021

Tilitoimistokumppanin valinta – Uutta verta vai luottopakki?

Suomessa laki velvoittaa yritykset toteuttamaan kirjanpitoa. Kirjanpitovelvollisuus on suurimmassa osassa yrityksiä hoidettu ulkoisten palveluntarjoajien kautta. Kirjanpito mielletään monesti pakolliseksi kuluksi ja tämä saattaa ohjata yrittäjää tekemään valintoja pakon edessä. Myöskään yrittäjän oma osaaminen tai aika ei yleensä riitä tekemään kirjanpitoa itse. Tällöin on hyvä pohtia kirjanpitäjän roolia omassa yrityksessä.

26.10.2021

Tuotantolaitteiden tarjoama tieto avain menestykseen?

Tuotantolaitteet tarjoavat arvokasta informaatiota valmistavan yrityksen laadunvarmistukseen ja hinnoitteluun. Jos tämä tieto integroidaan osaksi toiminnanohjausjärjestelmää, mahdollistuu tuotantoprosessien kehittäminen aivan uudella tavalla. Tähän suuntaan haluamme kehittää myös Adminettiä.

27.9.2021

Kuinka varmistaa tasalaatuinen esihenkilötyö?

Työntekijät ovat yrityksen tärkeimpiä voimavaroja ja esihenkilötyöllä onkin suuri vaikutus työntekijöiden viihtyvyyteen, mutta myös osaamisen kehittämiseen ja työn laatuun. Kuinka sitten varmistetaan, että jokainen esihenkilö tukee työntekijöitä samalla tavalla?

24.9.2021

Parempaa ajanvietettä – mitä jos laskuttaa voisi työajalla?

Lykkäätkö laskujen tekemistä tai jääkö töitä laskuttamatta jopa kokonaan? Mitä jos työpäivän jälkeen ei tarvitsekaan jäädä kokoamaan laskuja illaksi, vaan sen sijasta saisi viettää enemmän aikaa harrastusten ja perheen parissa? Asiantuntijamme Jenna kirjoitti kuinka laskutuksesta saa sujuvaa ja kannattavampaa, sekä bonuksena tärkeää vapaa-aikaa arki-iltoihin.

3.9.2021

Kuka keksisi resurssikalenterin arjen kaaokseen?

Syksy on arjen, velvollisuuksien ja rutiinien aikaa. Käsissä pidellään samanaikaisesti montaa lankaa ja huomiosta taistelevat eri kanavat, sovellukset sekä järjestelmät. Hommat koitetaan kiireestä huolimatta hoitaa kunnialla ja ajallaan siten, että oikeat henkilötkin tulisivat samalla informoiduiksi. Mikä auttaisi arjen hallinnassa tänä syksynä työssä ja vapaa-ajalla?

23.8.2021

Yllättikö kesän kysyntä? Näin varaudut ensi vuonna

Tämän kesän pitkään jatkuneet helteet yllättivät varmasti kaikki. Harvinaisempaa siis on, että siihen oltaisiin hyvin varauduttu. Sesongin päällä ollessa pienikin ylimääräinen vaihe voi aiheuttaa suuria viivästyksiä. Etukäteen varautuminen ei kuitenkaan vaadi suuria investointeja. Samuli kertoo kolme tapaa jolla voit tukea seuraavan sesongin onnistumista.

5.8.2021

Sulje haku