Kuinka varmistetaan yrityksen hyödyt ohjelmistosta?

Yleensä uusi ohjelmisto hankitaan tehostamaan yrityksen liiketoimintaa. Pelkkä ohjelmiston hankinta ei kuitenkaan riitä, sillä käyttäjien täytyy osata hyödyntää ohjelmistoa parhaalla mahdollisella tavalla. Miten ohjelmiston käyttöönottoprojektissa varmistetaan, että yritys saa varmasti kaikki hyödyt käyttöönsä?

15.4.2021

Tiedätkö, kuinka GPS toimii?

Kuten monissa muissakin järjestelmissä, myös joissakin Adminetin toiminnoissa hyödynnetään käyttäjän GPS-sijaintia. Harvemmin kuitenkin mietimme, kuinka paikantaminen teknisesti tapahtuu. Tiesitkö jo nämä GPS-paikannuksen hyödyt ja taustat?

9.4.2021

Varasto hallintaan – mistä lähteä liikkeelle?

Valmistavassa teollisuudessa ei voida välttyä materiaalien varastoimiselta. Materiaaleja ei voi kuitenkaan varastoida loputtomiin eikä tuotanto saa seisahtua materiaalien loppumisen vuoksi. Kuinka saadaan varasto hallintaan ja pidettyä tuotanto tehokkaana?

31.3.2021

Tarjouslaskentaa hiharavistuksella?

Oletko törmännyt tilanteeseen, jossa asiakas pyytää hinta-arviota heti puhelimessa? Hommia on tehty jo vuosia, ja yleensä hinta-arviotkin osuvat aika lailla kohdalleen. Puhelun jälkeen kuitenkin huomaat, että nyt menikin metsään ja reippaasti. Mitäs nyt tehdään?

18.3.2021

Etätyön johtaminen: 6 vinkkiä yrityksille

Rakennus-, talotekniikka- ja teollisuusyrityksissä on tavallista, että esimiestä ei näe päivittäin. Kuinka varmistetaan, että työntekijöiden johtaminen etänä on tehokasta ja toimivaa? Kurkkaa kuusi vinkkiä alta!

17.3.2021

Mitä hyötyä systeemiajattelusta on yrityksen kehittämisessä?

Yrityksen kehittämistä kannattaa tarkastella monesta eri näkökulmasta. Kun otetaan askel taaksepäin niin päästään ratkaisemaan ongelmien taustalla vaikuttavia syitä ja nähdään paremmin, miten eri osa-alueet vaikuttavat toisiinsa. Metsän näkeminen puilta on tuttu neuvo, mutta silti se jää merkittävissäkin päätöksissä helposti tekemättä. Lue, miten yritys hyötyy hyvästä systeemistä ja miten systeemiajattelua voi soveltaa käytännössä.

10.3.2021

Admicomilla syödään omaa koiranruokaa

Mitä yhteistä on koodarilla, kirjanpitäjällä, raudoittajalla ja maalarilla? Entäpä sähköasentajalla ja käyttöönottokonsultilla? Ehkä paljonkin, mutta ainakin yksi yhdistävä tekijä voi olla se, että he kaikki käyttävät samaa työkalua työaikojensa seuraamiseen tai laskuttamiseen.

3.3.2021

Parasta LEANia ikinä

Teollisuudessa toimintoja kehitetään paljon LEAN-ajatteluun pohjautuen. Toiminnasta halutaan minimoida arvoa tuottamaton työ ja selkeyttää arvoketjua. Voiko useaan kertaan läpikäydyt prosessit sisältää enää yhtään turhaa työtä? Vastaus on kyllä, kun on rohkeutta ottaa käyttöön kokonaan uutta teknologiaa myös toiminnanohjauksen näkökulmasta.

24.2.2021

Mitä pienyrityksen kannattaisi oppia isommilta?

Isojen yritysten toimintamalleissa on tiettyjä samankaltaisuuksia, joita pienemmät yritykset voivat ottaa käyttöön myös omaan toimintaansa. Strategia, rutiinit, vastuut ja rakenteet – mitä pienyritykset voivat oppia näistä suuryrityksiltä?

17.2.2021

Sulje haku