Tuotantolaitteiden tarjoama tieto avain menestykseen?

Tuotantolaitteet tarjoavat arvokasta informaatiota valmistavan yrityksen laadunvarmistukseen ja hinnoitteluun. Jos tämä tieto integroidaan osaksi toiminnanohjausjärjestelmää, mahdollistuu tuotantoprosessien kehittäminen aivan uudella tavalla. Tähän suuntaan haluamme kehittää myös Adminettiä.

27.9.2021

Kuinka varmistaa tasalaatuinen esihenkilötyö?

Työntekijät ovat yrityksen tärkeimpiä voimavaroja ja esihenkilötyöllä onkin suuri vaikutus työntekijöiden viihtyvyyteen, mutta myös osaamisen kehittämiseen ja työn laatuun. Kuinka sitten varmistetaan, että jokainen esihenkilö tukee työntekijöitä samalla tavalla?

24.9.2021

Parempaa ajanvietettä – mitä jos laskuttaa voisi työajalla?

Lykkäätkö laskujen tekemistä tai jääkö töitä laskuttamatta jopa kokonaan? Mitä jos työpäivän jälkeen ei tarvitsekaan jäädä kokoamaan laskuja illaksi, vaan sen sijasta saisi viettää enemmän aikaa harrastusten ja perheen parissa? Asiantuntijamme Jenna kirjoitti kuinka laskutuksesta saa sujuvaa ja kannattavampaa, sekä bonuksena tärkeää vapaa-aikaa arki-iltoihin.

3.9.2021

Kuka keksisi resurssikalenterin arjen kaaokseen?

Syksy on arjen, velvollisuuksien ja rutiinien aikaa. Käsissä pidellään samanaikaisesti montaa lankaa ja huomiosta taistelevat eri kanavat, sovellukset sekä järjestelmät. Hommat koitetaan kiireestä huolimatta hoitaa kunnialla ja ajallaan siten, että oikeat henkilötkin tulisivat samalla informoiduiksi. Mikä auttaisi arjen hallinnassa tänä syksynä työssä ja vapaa-ajalla?

23.8.2021

Yllättikö kesän kysyntä? Näin varaudut ensi vuonna

Tämän kesän pitkään jatkuneet helteet yllättivät varmasti kaikki. Harvinaisempaa siis on, että siihen oltaisiin hyvin varauduttu. Sesongin päällä ollessa pienikin ylimääräinen vaihe voi aiheuttaa suuria viivästyksiä. Etukäteen varautuminen ei kuitenkaan vaadi suuria investointeja. Samuli kertoo kolme tapaa jolla voit tukea seuraavan sesongin onnistumista.

5.8.2021

Tilaajavastuulaki tutuksi

Tilaajavastuusta puhuttaessa saattaa monella työn tilaajalla ja alihankkijalla nousta savu korvista. Kyseinen lainsäädäntö tuo aina sopimusten eri osapuolille lisää hallinnollista työtä ja äkkiä voi ajatella, ettei näitä asioita kerkeä/kiinnosta lähteä selvittelemään, kun muutenkin kiirettä pukkaa.

30.6.2021

Verottajan rajalla tapahtuu

Verottajan järjestelmien uudistukset mahdollistavat sen, että yritys voi hoitaa veroasioita suoraan omasta ohjelmistostaan käsin eikä käyntiä OmaVerossa tarvita. Tätä väylää pitkin tiedot saadaan kulkemaan myös toiseen suuntaan: yritys voi esimerkiksi tarkistaa työntekijän voimassa olevan veroprosentin tai maksujen ja palautusten tilanteen reaaliaikaisesti. Myös Adminetissä tullaan hyödyntämään näitä uudistuksia enenevässä määrin.

23.6.2021

Sulje haku