19.9.2016

Maalausalan tarjouslaskentaan oma rakennekirjasto

Maalausalan tarjouslaskenta - Oma rakennekirjasto - Admicom asiakaslehti

Maalausalan ammattilaiset ovat tehneet kattavan maalausalan rakennekirjaston ammattikäyttöön. Uusi rakennekirjasto on käytössäsi Adminetin tarjouslaskennassa.


 

Rakennusalan yleisissä tarjouslaskennan välineissä maalauksen osuus jää pieneksi. Esimerkiksi sisäseiniin ja kattoon löytyy muutama menekkirakenne, mutta tämä on ammattilaiselle aivan liian vähän. Nyt maalausalan ammattilaiset ovat tehneet kattavan rakennekirjaston ammattikäyttöön.

 

Noin 500 valmista rakennetta

 

Uusi maalausalan rakennekirjasto on poikkeuksellisen laaja, sillä sieltä löytyy noin 500 valmista rakennetta. Menekkitietojen perustana ovat Maalaus RYL 2012, RT-11052 sekä Sisä RYL 2013. Työhinnat ovat Maalausalan TES 2016–2017:n mukaisia.

 

Maalausalan tarjouslaskenta uusilla rakenteilla

 

Uusi rakennekirjasto on käytössäsi Adminetin tarjouslaskennassa (tarjouslaskennan paketit), jonne voit tuoda määrät vaikkapa JCAD-määrämittausaineistosta, jolloin sinun ei tarvitse etsiä ja hakea jokaiselle riville vastaavuuksia vanhoista tarjouksista tai kohdistaa käsin oman tarjouslaskentasi rakennekirjaston tietoja saamiisi määriin.

 

Hinnat saat Adminetin tuoterekisteristä

 

Tuotteiden hinnat saat haettua Adminetin tuoterekisterin kautta. Hinnat pohjautuvat sinun ostoehtojesi mukaisiin Maalarimestarien ja STARKin hintoihin. Voit lukea myös muiden tukkujen hinnastot Excel-muotoisina Adminettiin.

 

Oliko artikkeli hyödyllinen?


Lataa maalausalan rakennekirjaston esite

Tutustu maalausalan tarjouslaskennan rakennekirjastoon ilmaisen esitteen avulla.

Adminet - Maalausalan rakennekirjasto tarjouslaskentaan - Kansikuva

Sulje haku