Rakentamisen & talotekniikan Maailma 2/2018

< Takaisin Ajankohtaista - sivulle

Yli 100-vuotias Veljekset Lehtinen Maalausliike Oy: Henkilöstön ja järjestelmien pitää olla tätä päivää

Veljekset Lehtinen Maalausliike Oy on pystynyt elämään läpi vaikeiden aikojen pitämällä talouden kunnossa ja jalat maassa yrityksen johtamisessa. Kiristyvässä kilpailussa etua haetaan osaavasta ja sitoutuneesta henkilöstöstä, yrittäjämäisestä työnteosta ja sujuvasta arjesta, jota Adminet on tehostanut vuodesta 2015 alkaen.

15.5.2018

Toimialakatsaus: Tarkastelussa talotekniikka- ja rakennusyritysten kannattavuus

Rakentamisen ja talotekniikan kasvuvuodet näkyvät positiivisesti myös alojen keskimääräisissä kannattavuuksissa ja kuten edellisessä toimialakatsauksessa havaitsimme, Adminet-asiakkaat näyttivät kasvaneen keskiarvoja paremmin. Kannattavuuskehitys ei kuitenkaan ole kestävällä pohjalla pelkän kasvun varassa, vaan taustalla tulisi olla myös tuottavuuden parantuminen.

15.5.2018

Tilaa Hiltin tuotteet Adminetistä – suora tilauskanava tuo nopeutta ja tarkkuutta ostamiseen

Talotekniikkayrityksissä ovt-muotoisten ostotilausten lähettäminen alan päätukkureille suoraan omasta yritysohjelmistosta on ollut jo pitkään vakiokäytäntö. Tähän verrattuna rakennusalan sähköiset ostokäytännöt ovat vielä lapsenkengissä. Hilti on ensimmäinen myös rakennusalan tuotteita tarjoava toimittaja, jolle ostotilaukset voidaan tehdä OVT-muodossa suoraan Adminetistä.

15.5.2018

Sulje haku