Alihankintamessut 2021

Vauhtia liiketoimintaasi! Me Admicomilla haluamme poistaa turhan rutiinityön teollisuuden yrityksistä automatiikan avulla. Tehtävämme on auttaa sinua keskittymään tuottavaan työhön ja pysymään ajan tasalla yrityksesi taloudesta.

Vieraile ‎osastollamme C404 ja voita kyyti moninkertaisen Ralli SM-sarjan voittaja Teemu Asunmaan etupenkillä! Tarjoamme elokuvaliput, kun varaat tapaamisen osastollemme jo ennakkoon.

Lue lisää

 

Alihankinta-messut järjestetään jälleen Tampereella 21.–23.9.2021
Käy moikkaamassa meitä ja voita rallielämys Teemu Asunmaan etupenkillä! Varaamalla tapaamisajan etukäteen osastollemme C404, saat lisäksi leffaliput!

Varaa aika tästä

Kiinnostaako päästä oikean rallikuskin kyytiin?

Tule tervehtimään meitä messuosastollemme C404 ja osallistumaan Teemu Asunmaan rallikyydityksen arvontaan.

Varaamalla tapaamisajan osastollemme ennakkoon, saat kaksi Finnkinon leffalippua. Samalla varmistat, että pääset juttelemaan asiantuntijan kanssa jonottamatta. Tapaamisessa katsotaan yhdessä, mitä tarpeita teillä on, miten Adminet auttaisi teitä käytännössä ja kuinka paljon voisitte säästää. Tapaamisen jälkeen voit päättää jatkosta.

Ehdota itsellesi sopivaa aikaa tästä tai ottamalla yhteyttä teollisuuden toimialajohtajaamme Jarmo Räihään
(etunimi.sukunimi@admicom.fi / 050 599 4104).

Olisiko Adminetistä hyötyä sinun yrityksellesi?

Kotimainen ja pitkälle automatisoitu ohjelmistomme on ehtinyt auttaa jo monia suomalaisia teollisuusyrityksiä.

Adminetissä yhdistyvät kaikki teollisuusyrityksen toiminnot tarjouslaskennasta tuotannonohjaukseen ja reaaliaikaiseen kirjanpitoon. Adminetin avulla säästät aikaa rutiinityöstä, tehostat yrityksesi toimintaa ja kilpailukykysi paranee.

Erityisesti Adminetin visuaalisuus ja helppokäyttöisyys ovat saaneet kiitosta. Vieraile osastollamme, jossa voimme keskustella Adminetistä juuri sinun yrityksesi näkökulmasta.

Ei ajankohtaista? Pysähdy silti kahville!

Tietysti voit tulla käymään myös muuten vaan. Hörpätään kupit kahvia ja vaihdetaan kuulumisia.

Olemme kotimainen vahvasti kasvava ohjelmistoyritys, joka haluaa tarjota asiakkailleen parhaat työkalut nyt ja tulevaisuudessa. Meillä on vahvaa kokemusta teollisuudesta sekä toiminnanohjausjärjestelmien kehittämisestä.

Meitä Admicomilaisia on yli 180 ja järjestelmäämme käyttää jo yli 22 000 suomalaista ammattilaista. Yli 150 asiakasyritystämme on myös halunnut kertoa tarinansa julkisesti kotisivuillamme.

 

 
Lataa opas teollisuuden tehokkaimmista työkaluista

Oppaamme avulla tutustut tehokkaisiin teollisuusyrityksen täsmätyökaluihin.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään

Etkö pääse messuille?

Ei se mitään, voit silti jättää tarjouspyynnön tai sopia tapaamisajan toiselle ajankohdalle. Kuulemme mielellämme yrityksesi tilanteesta ja kuinka voisimme yhdessä kehittää liiketoimintaanne entistä kannattavammaksi. 

 

 

 

Sulje haku