Alihankintamessut 2018: Uudenlainen ohjelmisto esittelyssä

Me Admicomilla olemme kehittäneet teollisuusyrityksille täysin uudenlaisen ohjelmiston Adminetin, jonka avulla säästät aikaa rutiinityöstä, tehostat yrityksesi toimintaa ja kilpailukykysi paranee.

Vieraile 25.–27.9.2018 Alihankintamessujen osastollamme C404, jossa voit tutustua Adminettiin tarkemmin. Kysy myös messutarjouksesta, jolla saat Adminetin käyttöönoton alkaen 0 euroa.

Lue lisää

Varaa tapaamisaika osastollemme ja varmista oma yllätyslahjasi!

Varaa aika lomakkeella

Tutustu Adminettiin

Uudenlainen kotimainen ja pitkälle automatisoitu ohjelmistomme on ehtinyt herättää jo runsaasti mielenkiintoa teollisuusyrityksissä.

Adminetissä yhdistyvät kaikki teollisuusyrityksen toiminnot tarjouslaskennasta tuotannonohjaukseen ja kirjanpitoon.

Erityisesti Adminetin visuaalisuus ja helppokäyttöisyys ovat saaneet kiitosta. Vieraile osastollamme, jossa kuulet lisää Adminetistä ja voit kertoa siitä oman mielipiteesi.

Hyödynnä messutarjous

Nyt kannattaa käydä tutustumassa meihin ja tarjoamiimme palveluihin, sillä saat Adminetin käyttönoton alkaen 0 euroa, jos teet hankintapäätöksen vuoden 2018 aikana.

Näin hyödynnät tarjouksen: Vieraile osastollamme ja jätä yhteystietosi. Olemme sinuun yhteydessä messujen jälkeen ja kartoitamme yhdessä Adminetin hyödyt yrityksellesi. Jos solmit sopimuksen Adminetistä vuoden 2018 aikana, saat ohjelmiston käyttöönoton alkaen 0 euroa. Käyttöönoton ajankohta sovitaan kanssasi erikseen.

Poikkea kahville

Tietysti osastollemme voi tulla käymään myös muuten vaan. Hörpätään kupit kahvia, vaihdetaan kuulumisia ja tutustutaan paremmin.

Olemme kotimainen kasvuyritys, joka haluaa tarjota asiakkailleen markkinoiden parhaat työkalut nyt ja tulevaisuudessa. Henkilöstöllämme on vahvaa kokemusta teollisuuden toimialasta sekä pitkä kokemus toiminnanohjausjärjestelmien kehittämisestä ja toimittamisesta.

Varaa tapaamisaika messuosastollemme

Varaa tapaamisaika osastollemme ennakkoon alla olevalla lomakkeella ja varmista oma yllätyslahjasi.

Lataa opas teollisuuden tehokkaimmista työkaluista

Oppaamme avulla tutustut tehokkaisiin teollisuusyrityksen täsmätyökaluihin.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään

Ota yhteyttä

Sulje haku