Ajankohtaista

 

Lue uusimmat asiakaslehdet:

LVIS-Maailma 1/2021

Rakentamisen & talotekniikan Maailma 1/2021

Teollisuuden Maailma 1/2021

Vanhemmat lehdet löydät lehtiarkistosta.


Parempaa ajanvietettä – mitä jos laskuttaa voisi työajalla?

Lykkäätkö laskujen tekemistä tai jääkö töitä laskuttamatta jopa kokonaan? Mitä jos työpäivän jälkeen ei tarvitsekaan jäädä kokoamaan laskuja illaksi, vaan sen sijasta saisi viettää enemmän aikaa harrastusten ja perheen parissa? Asiantuntijamme Jenna kirjoitti kuinka laskutuksesta saa sujuvaa ja kannattavampaa, sekä bonuksena tärkeää vapaa-aikaa arki-iltoihin.

3.9.2021

Kuka keksisi resurssikalenterin arjen kaaokseen?

Syksy on arjen, velvollisuuksien ja rutiinien aikaa. Käsissä pidellään samanaikaisesti montaa lankaa ja huomiosta taistelevat eri kanavat, sovellukset sekä järjestelmät. Hommat koitetaan kiireestä huolimatta hoitaa kunnialla ja ajallaan siten, että oikeat henkilötkin tulisivat samalla informoiduiksi. Mikä auttaisi arjen hallinnassa tänä syksynä työssä ja vapaa-ajalla?

23.8.2021

Yllättikö kesän kysyntä? Näin varaudut ensi vuonna

Tämän kesän pitkään jatkuneet helteet yllättivät varmasti kaikki. Harvinaisempaa siis on, että siihen oltaisiin hyvin varauduttu. Sesongin päällä ollessa pienikin ylimääräinen vaihe voi aiheuttaa suuria viivästyksiä. Etukäteen varautuminen ei kuitenkaan vaadi suuria investointeja. Samuli kertoo kolme tapaa jolla voit tukea seuraavan sesongin onnistumista.

5.8.2021

Sulje haku