Ajankohtaista

 

Lue uusimmat asiakaslehdet:

LVIS-Maailma 1/2021

Rakentamisen & talotekniikan Maailma 1/2021

Teollisuuden Maailma 2/2021

Vanhemmat lehdet löydät lehtiarkistosta.


Miten teet liiketoimintasi kannalta tärkeimmät päätökset?

Liiketoiminnan kannalta voi joutua punnitsemaan niin pieniä kuin suuriakin päätöksiä. Onko kasvu aina tavoiteltavaa ja minkälaisiin työmaihin keskittyminen tuo tulosta? Lue asiantuntijamme Katrin neuvot miten rakennusyrityksen isoimpia päätöksiä kannattaa lähteä suunnittelemaan.

17.11.2021

3 faktaa yrityksen verotuksesta

Yrityksen verotusasiat saattavat tuottaa joskus päänvaivaa ja silloin toisten yrittäjien neuvot ovat kultaakin arvokkaampia. Kuitenkin kiperimmissä kysymyksissä on parempi kääntyä oman kirjanpitäjän puoleen. Taloushallinnon asiantuntijamme Katariina halusikin tuoda esille muutaman kiinnostavan faktan yritysten verotuksesta, joista voi oikeasti olla hyötyä.

4.11.2021

Tilitoimistokumppanin valinta – Uutta verta vai luottopakki?

Suomessa laki velvoittaa yritykset toteuttamaan kirjanpitoa. Kirjanpitovelvollisuus on suurimmassa osassa yrityksiä hoidettu ulkoisten palveluntarjoajien kautta. Kirjanpito mielletään monesti pakolliseksi kuluksi ja tämä saattaa ohjata yrittäjää tekemään valintoja pakon edessä. Myöskään yrittäjän oma osaaminen tai aika ei yleensä riitä tekemään kirjanpitoa itse. Tällöin on hyvä pohtia kirjanpitäjän roolia omassa yrityksessä.

26.10.2021

Tuotantolaitteiden tarjoama tieto avain menestykseen?

Tuotantolaitteet tarjoavat arvokasta informaatiota valmistavan yrityksen laadunvarmistukseen ja hinnoitteluun. Jos tämä tieto integroidaan osaksi toiminnanohjausjärjestelmää, mahdollistuu tuotantoprosessien kehittäminen aivan uudella tavalla. Tähän suuntaan haluamme kehittää myös Adminettiä.

27.9.2021

Sulje haku