Ajankohtaista

 

Lue uusimmat asiakaslehdet:

LVIS-Maailma 2/2020

LVIS-Maailma 2/2020 - kansi - Admicom

Rakentamisen & talotekniikan Maailma 2/2020

Rakentamisen & Talotekniikan Maailma 2/2020 - kansi - Admicom

Teollisuuden Maailma 2/2020

Teollisuuden Maailma 2/2020 - kansi - Admicom

Vanhemmat lehdet löydät lehtiarkistosta.


Näin rakennat hyvän työpaikkailmoituksen

Hei sinä rakennus-, talotekniikka- ja teollisuusalan tehtäviin rekrytoiva henkilö! Tuottavatko työpaikkailmoituksenne haluamianne tuloksia? Saatteko hakemuksia? Ovatko hakijat osaamiseltaan ja tyyppeinä sellaisia kuin toivotte? Jos eivät, kannattaa jatkaa lukemista!

17.9.2020

Miten etätyö on mahdollista talotekniikka- tai rakennusalalla?

”Ei onnistu meillä”. Tämä lienee tyypillinen näkemys etätyöskentelystä talotekniikka- ja rakennusalalla. Korona-aikana toimialasta riippumatta on jouduttu nopeasti sopeutumaan muuttuneeseen tilanteeseen ja miettimään uusia toimintamalleja, joilla etätyö olisi mahdollista. Katso alta muutama konkreettinen etätyövinkki!

10.9.2020

Kehitystoiveista totta?

Tuotekehitys on se usein loppukäyttäjälle hieman mystiseksi jäävä koneisto, jonka uumenista putkahtaa uusia ohjelmistoversioita muutaman kuukauden välein. Millaisen prosessin tuloksena nuo versiot tuotetaan? Asiakkaana olet ehkä miettinyt myös, kuinka ohjelmistoon tulevat ominaisuudet valitaan ja kuinka saisit oman kehitysideasi työlistalle?

3.9.2020

Unohtuuko sinultakin arjessa tämä yksi sana?

Arjen kiireessä tulee välillä unohdettua kanssaihmiset. Kritiikille löytyy usein aikaa, mutta kuusikirjaiminen sana harvemmin muistuu mieleen, vaikka sille olisi tarvetta. Kerron oman kokemukseni palkanlaskijana, miten tämä yksi sana lämmittää meitä oikein kovasti.

26.8.2020

Sulje haku