Ajankohtaista

 

Lue uusimmat asiakaslehdet:

LVIS-Maailma 4/2020

LVIS-Maailma 4/2020 - Admicom asiakaslehti

Rakentamisen & talotekniikan Maailma 4/2020

Rakentamisen & talotekniikan Maailma 4/2020 - Admicom asiakaslehti

Teollisuuden Maailma 4/2020

Teollisuuden Maailma 4/2020 - Admicom asiakaslehti

Vanhemmat lehdet löydät lehtiarkistosta.


Kuinka varmistetaan yrityksen hyödyt ohjelmistosta?

Yleensä uusi ohjelmisto hankitaan tehostamaan yrityksen liiketoimintaa. Pelkkä ohjelmiston hankinta ei kuitenkaan riitä, sillä käyttäjien täytyy osata hyödyntää ohjelmistoa parhaalla mahdollisella tavalla. Miten ohjelmiston käyttöönottoprojektissa varmistetaan, että yritys saa varmasti kaikki hyödyt käyttöönsä?

15.4.2021

Tiedätkö, kuinka GPS toimii?

Kuten monissa muissakin järjestelmissä, myös joissakin Adminetin toiminnoissa hyödynnetään käyttäjän GPS-sijaintia. Harvemmin kuitenkin mietimme, kuinka paikantaminen teknisesti tapahtuu. Tiesitkö jo nämä GPS-paikannuksen hyödyt ja taustat?

9.4.2021

Varasto hallintaan – mistä lähteä liikkeelle?

Valmistavassa teollisuudessa ei voida välttyä materiaalien varastoimiselta. Materiaaleja ei voi kuitenkaan varastoida loputtomiin eikä tuotanto saa seisahtua materiaalien loppumisen vuoksi. Kuinka saadaan varasto hallintaan ja pidettyä tuotanto tehokkaana?

31.3.2021

Tarjouslaskentaa hiharavistuksella?

Oletko törmännyt tilanteeseen, jossa asiakas pyytää hinta-arviota heti puhelimessa? Hommia on tehty jo vuosia, ja yleensä hinta-arviotkin osuvat aika lailla kohdalleen. Puhelun jälkeen kuitenkin huomaat, että nyt menikin metsään ja reippaasti. Mitäs nyt tehdään?

18.3.2021

Sulje haku