Ajankohtaista

 

Lue uusimmat asiakaslehdet:

LVIS-Maailma 4/2020

LVIS-Maailma 4/2020 - Admicom asiakaslehti

Rakentamisen & talotekniikan Maailma 4/2020

Rakentamisen & talotekniikan Maailma 4/2020 - Admicom asiakaslehti

Teollisuuden Maailma 4/2020

Teollisuuden Maailma 4/2020 - Admicom asiakaslehti

Vanhemmat lehdet löydät lehtiarkistosta.


Talousjohtajan uudenvuoden tinat ja menestysteesit

Vuodenvaihde on jollain tapaa maaginen hetki ihmisen elämässä, jossa heitetään hyvästit menneelle vuodelle, haetaan ennusmerkkejä tulevasta ja annetaan lupauksia paremmasta huomisesta. Yritysmaailmassa ja meillä talousjohtajilla tinan virkaa toimittavat tilastot, trendit ja ekonomistien ennusteet. Seuraavassa käyn läpi rakennusalan ennusmerkkejä ja annan omat teesini rakennusalan yritysten menestystekijöiksi vuodelle 2021.

13.1.2021

Ohjelmistohankinta – Pakollinen paha vai tie menestykseen?

Investointien tekeminen on monimutkainen kokonaisuus. Oikein ajoitettuina ne voivat johtaa yrityksen kasvuun ja kannattavuuden nousuun – toisaalta väärin ajoitettuna seuraukset voivat olla kauaskantoisia. Myös ohjelmistohankinta on investointi.

12.1.2021

Kuinka automatiikalla helpotetaan työtä?

Parhaimmillaan automatiikka tehostaa ihmisen työtä niin paljon, että makuun päästyään siitä ei halua luopua. Miten automatiikka näkyy asentajan ja työnjohtajan työssä työmaalla? Entä hallinnossa tai yrityksen johdossa? Esittelen esimerkkien avulla, miten automatiikalla voidaan helpottaa eri työtehtävissä toimivien henkilöiden arkea.

5.1.2021

Mitä uutta verovuosi 2021 tuo tullessaan?

On taas se hetki vuodesta, kun tuotekehityksessä katsotaan askelmerkit tulevaa vuotta varten. Tähän ajankohtaan liittyy usein ohjelmistokehittäjiä työllistäviä lakisääteisiä muutoksia. Poikkeuksellinen aika on kenties kuitenkin vaikuttanut siten, että viranomaisten taholta suurimmat uudistukset etenevät nyt hitaammin.

16.12.2020

Sulje haku