Yleiskylmä Findri

Yleiskylmä Findri, Jarno Harju | Adminet kokemuksia - Admicom
"Haimme kokonaisvaltaisesti hyvää systeemiä – ja juuri sellainen Adminet on. Siellä on paljon nimenomaan meidän alaa tukevia toimintoja."

Jarno Harju

Yleiskylmä Findri logo | Adminet kokemuksia - Admicom

Kylmäurakointiliike Oy Yleiskylmä Findri Ltd. valmistaa Tuusulassa kylmälaitteita urheilun, teollisuuden ja kiinteistöjen tarpeisiin. Yrityksen palveluun kuuluu myös laitteiden huoltotoiminta. Findri tekee urakointia ja projektitoimintaa 15 oman työntekijän ja laajan alihankkijaverkoston voimin.

Yrityksessä tuskailtiin käsipelillä pyörineiden palkkahallinnon ja projektinhallinnan kanssa, kunnes tuttu yrittäjä vinkkasi Adminetistä.

 

Jäähdytyksen ja ilmankäsittelyn projektit hallintaan

Adminet otettiin Findrillä käyttöön huhtikuussa 2014. Silloisessa toimintatavassa ongelmia aiheuttivat erityisesti palkkahallinto ja projektinhallinta, joihin kaivattiin tehokkaampaa ratkaisua. Adminet on vastannut haasteeseen ja entisestä palkkahallinnon paperinpyörittelystä on päästy eroon. Myös projektit ovat paremmin hallussa:

Palkkahallinto on ratkennut hyvin. Aiemmin se oli irrallinen osio eikä linkittynyt laskutuksen ja työtilausten kanssa. Nyt tieto on automaattisesti käytettävissä kaikkialla. Projektinhallintaan meillä ei ennen ollut kunnon tilaustenkäsittelyjärjestelmää, johon olisimme voineet syöttää tiedot heti uuden tilauksen saapuessa”, toimitusjohtaja Jarno Harju kertoo taustoista.

Kokonaisvaltainen ohjelmisto, joka vastaa kylmäalan tarpeisiin

Adminetillä on saatu yritystason kokonaisuus hallintaan ja vähennettyä henkilötyön tarvetta erityisesti kirjanpidon osalta:

”Toiminnanohjauspuolella kuitenkin tapahtuu paljon sellaisia toimintoja, jotka saadaan helposti sylkäistyä kirjanpitoon ja laskutukseen samalla kertaa. Haimme sellaista ratkaisua, jolla päästään kokonaisvaltaisesti hyvään systeemiin – ja juuri sellainen Adminet on. Siellä on paljon nimenomaan meidän alaa tukevia toimintoja.”

Liiketoiminnan ohjaaminen ei perustu enää tilinpäätöstietoihin

Harju odottaa innolla ensimmäisen toimintavuoden täyttymistä, jotta seurannan tueksi saadaan myös vertailupohjaa aiempaan:

”Olen jo nyt tehnyt seurantaa, mutta erityisesti odotan, että saamme ensimmäisen puhtaan vuoden alle vertailutiedoksi. Tämä on meille tärkeää, koska aiemmin tilinpäätös on ollut vuosittain ainoa tuloksen mittari, eikä bisneksen ohjaaminen voi perustua pelkästään tilinpäätöstietoihin.”

Sulje haku