VTK-LVI Myynti Parkkinen

VTK-LVI Myynti Parkkinen Oy, Kimmo Parkkinen | Adminet kokemuksia - Admicom
"Hyvä juttu on, kun Adminetin myötä paperisten laskujen postittaminen on jäänyt pois ja palkanlaskenta on entistä nopeampaa."

Kimmo Parkkinen

VTK-LVI Myynti Parkkinen logo | Adminet kokemuksia - Admicom

VTK-LVI Myynti Parkkinen Oy sijaitsee Oulun läänin eteläosassa, Nivalassa. Yritys tekee huoltotöitä, LVI-asennuksia, -urakointia, yrityksille ja yksityisille. Urakat ovat pääosin putki- ja ilmastointiurakoiden saneerauksia.

Asiakkaiksi ovat muodostuneet kunnat, liikelaitokset, taloyhtiöt ja yritykset. Töiden perässä on toisinaan lähdetty Nivalaa pidemmällekin, mutta päätoiminta-alueeksi on Nivalan lisäksi muodostunut Ylivieska, Pyhäsalmi, Haapajärvi ja Haapavesi.

Urakoiden lisäksi toimitusjohtaja Kimmo Parkkinen pyörittää yrityksen kiinteistössä LVI-tarvikkeiden vähittäismyymälää, jonka liiketoiminta on jatkunut yrityksen alusta saakka. Adminet otettiin yrityksessä käyttöön toukokuussa 2009.

 

Helppoutta ja nopeutta yrityksen toimintaan

”Hyvä juttu on, kun Adminetin myötä paperisten laskujen postittaminen on jäänyt pois ja palkanlaskenta on entistä nopeampaa”, kertoo toimitusjohtaja Kimmo Parkkinen.

Hallinnolliset työt ja tilaukset hoituvat suoraan kentältä

Parkkinen on sitä mieltä, että tulevaisuudessa tietokoneet tulevat vahvemmin mukaan kentälle. Internet ja yhä pienemmät laitteet mahdollistavat, että jokainen asentaja pääsee tarvittaviin tietoihin käsiksi. Tilaukset ja työmaiden hoito onnistuu jatkossa suoraan kentältä, ei enää toimistolta käsin.

Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sulje haku