UVL-Rakennus

UVL-Rakennus Oy, Ari Velama | Adminet kokemuksia - Admicom
"Hyvin homma on toiminut. Parasta on se, ettei nettipohjainen ratkaisu sido työntekoa mihinkään tiettyyn paikkaan."

Ari Velama

UVL-Rakennus logo | Adminet kokemuksia - Admicom

Järvenpääläinen UVL-Rakennus Oy on käyttänyt Adminettiä vuodesta 2010. Viiden hengen tehokas saneerausta ja korjausrakentamista tekevä yritys rakentaa tarvittaessa uuttakin: ”Olemme me tehneet neljä omakotitaloa, mutta linjasaneeraukset ovat meillä isoimmassa roolissa”, kertoo toimitusjohtaja Ari Velama.

 

Adminetin automatiikka hoitaa suurimman osan taloushallinnon rutiineista

UVL-Rakennuksessa Adminetin käytössä ovat mukana oikeastaan kaikki. Rakennusmiehet tallentavat omat tuntinsa, joko älypuhelimilla tai tietokoneen kautta joko kotona tai konttorilla käydessään.

Hyvin homma on toiminut. Kertaakaan ei ole palkanlaskennassa tarvinnut maksaa jälkikäteen lisää tai ottaa pois”, Velama kertoo.

Taloushallinnon rutiineista suurimman osan hoitaa Adminetin automatiikka, mutta tarkastamiseen, poikkeustapausten kirjaamiseen ja tilinpäätökseen tarvitaan edelleen asiantuntijan työpanosta. Taloushallinto on tarvittavilta osin ulkoistettu myös Adminettiä käyttävän UVL Talotekniikka Oy:n taloushallinnon ammattilaisen Tarja Kinoksen käsiin.

Töitä voi tehdä missä ja milloin vain

Aikaisempaan järjestelmään nähden tallentaminen on jäänyt pois, mutta tarkastamista on enemmän. Tarkastan ja hyväksyn maksuun poikien tallentamat tuntikortit ja verkkolaskuina tulleet ostolaskut. Ostolaskun rivit saan helposti myyntilaskulle laittamalla rastin ruutuun. Urakat laskutetaan maksuerätaulukoiden avulla. Parasta on kuitenkin se, ettei nettipohjainen ratkaisu sido työntekoa mihinkään tiettyyn paikkaan. Tosin nyt on liian helppoa viedä töitä kotiin,” kertoo Velama.

Ajantasaiset hinnastot Adminetissä

Seuraavaksi Velama aikoo ottaa Starkin hinnastot käyttöön Adminetissä. ”Aion hyödyntää hintoja etenkin tarjouksia laskiessani.” Velama toteaa. Excel-muotoisena tuleva hinnasto luetaan järjestelmään ja käytössä on Starkin ovh-hinnan lisäksi omat ostonettohinnat.

Sulje haku