Pro Estore

Pro Estore Oy - Tommi Löytynoja | Adminet kokemuksia - Admicom
"Turha juokseminen ja töiden päällekkäisyys on järjestelmän käyttöönoton myötä poistunut. Toiminta on saatu sujuvammaksi ja asiakaspalvelummekin on parantunut."

Tommi Löytynoja

Pro Estore Oy logo | Adminet kokemuksia - Admicom

Vuonna 2000 perustettu työstöpalveluiden moniosaaja Pro Estore Oy otti Admicomin tuotannonohjausjärjestelmän käyttöön keväällä 2011. Yritys tekee koneistus-, hienomekaniikka- ja kokoonpanopalveluita Nivalassa.

 

Sujuvampaa toimintaa ja parempaa asiakaspalvelua

Admicomin tuotannonohjaus on visuaalinen ja helppokäyttöinen tuotannonsuunnittelujärjestelmä, jolla tuotannon työjonoja voidaan hallinnoida kustannustehokkaasti. Järjestelmää käyttävät erityisesti valmistavan ja alihankintateollisuuden pk-yritykset.

”Vuoden 2011 alussa aloimme etsiä järjestelmää, jolla saisimme ennakoitua ja ohjattua tuotantoa paremmin. Päädyimme Admicomin tuotannonohjausjärjestelmään ja sen avulla toiminta on saatu sujuvammaksi ja asiakaspalvelummekin on parantunut. Asiakkaan kysyessä toimitusaikaa, näemme sen heti järjestelmästä.”

Eroon töiden päällekkäisyyksistä

Tilaukset syötetään taloushallintaohjelmistoon, josta järjestelmä hakee tarvittavat tiedot automaattisesti. Tietoja ei siis tarvitse kirjata kahteen kertaan ja kahteen eri järjestelmään.

”Se on iso etu. Toimintamme on selkeytynyt, kun turha juokseminen ja töiden päällekkäisyys on järjestelmän käyttöönoton myötä poistunut.”

Kasvua tuotannonohjausjärjestelmän avulla

Järjestelmän käyttöönotto on tuonut yritykselle kustannussäästöjä ja auttanut täyttämään kasvutavoitteita:

”Tuotannonohjausjärjestelmä on varmasti jo nyt maksanut itsensä takaisin. Viime vuoden tavoitteenamme oli saada yritykselle kasvua ja saimme tämän tavoitteen täyttymään; järjestelmän käyttöönotto on ollut siinä merkittävässä roolissa.”

Esimerkillinen käyttöönottoprojekti

Pro Estore on malliesimerkki onnistuneesta käyttöönottoprojektista. Järjestelmän käyttöönotto eteni etukäteen sovitun aikataulun mukaisesti – koko prosessi kaupasta käyttöönottoon hoidettiin kuukaudessa.

Asennuksen yhteydessä pidettiin käyttöönottokoulutus, jonka jälkeen henkilökunta harjoitteli ohjelman käyttöä itsenäisesti pari viikkoa. Toinen, syventävä koulutuspäivä saatiin pidettyä jo parin viikon kuluttua aloituksesta.

”Kaksi koulutuspäivää oli riittävästi tarpeellisten toimintojen käyttöönottoa ajatellen, työntekijät oppivat nopeasti ohjelman käytön. Tuotannonohjausjärjestelmässä on kuitenkin vielä paljon ominaisuuksia, joita otamme käyttöön tarpeen mukaan.”

Toistaiseksi Pro Estore ei ole kohdannut suurempia ongelmia järjestelmän käytössä, mutta vikatilanteen sattuessa asiakastuki vastaa tukipyyntöihin sähköpostitse ja puhelimitse.

 


Lataa tiivis tietopaketti teollisuuden ratkaisuistamme

Oppaan avulla voit tutustua tehokkaisiin teollisuusyrityksen täsmätyökaluihin.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

 


Kertokaa minulle lisää

Täytä lomake niin vastaamme sinulle pian ja kerromme Adminetin hyödyistä juuri sinun liiketoiminnallesi.
LVI ohjelmisto | Adminet LVI-alan yrityksille

Lataa opas järjestelmän hankintaan

Oppaasta saat saat viisi vinkkiä toiminnanohjausjärjestelmän valitsemiseen.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Toiminnanohjausjärjestelmän valinta - Lataa ilmainen opas - Admicom
Sulje haku