Paratec

Paratec Oy, Kai Myllykoski | Adminet kokemuksia - Admicom
"Tuntikortille tallennettavat tunnit siirtyvät aina automaattisesti myös laskulle. Se on ykkösjuttu, ettei asiakkaalle tule enää annettua lahjaksi työtä ja tavaraa."

Kai Myllykoski

Paratec logo | Adminet kokemuksia - Admicom

Pääkaupunkiseudulla toimiva Paratec Oy suunnittelee ja myy paloilmoitinjärjestelmiä. Asiakkaita ovat pääasiassa sähköurakoitsijat, joille tarjotaan kokonaispakettina suunnittelu, laitteet, käyttöönoton ja paloilmoitintyöt. Töitä tehdään myös suoraan kiinteistön omistajille, joille tehdään sekä uusia järjestelmiä että vanhojen järjestelmien päivityksiä. Yritys otti Adminetin käyttöön vuonna 2011.

 

Katteet kohdallaan, eikä töitä ja tarvikkeita anneta lahjaksi

Toimitusjohtaja Kai Myllykoski kertoo yrityksen liikevaihdon näyttävän mukavasti kasvusuuntaa:

”Uskon, että syy miksi meillä on nyt niin hyvä liikevaihto, johtuu pitkälle siitä, että Adminetillä töitä ei jää laskuttamatta. Tuntikortille tallennettavat tunnit siirtyvät aina automaattisesti myös laskulle. Se on ykkösjuttu, ettei asiakkaalle tule enää annettua lahjaksi työtä ja tavaraa. Ja kyllä meidän tarvikekatteet ovat nyt paremmin kohdallaan kuin aikaisemmin. Minulla on sellainen kutina, minkä liikevaihtoa katsomallakin voi todeta, että nyt homma toimii.”

Urakkalaskentaan uusi ja tarkempi ajatusmalli

Adminet muutti Paratec Oy:llä urakkalaskennan ajatusmaailman. Adminet laskee urakan kannattavuusperusteisesti eli kannattavuus resurssia kohti.

”Tämä ajatus oli meille tosi kova juttu. Olen vuosikausia laskenut urakoita ja kun jälkikäteen jotain urakkaa on katsonut, ei se olekaan mennyt niin hyvin kuin oli kuvitellut. Kun kannattavuusperusteisen laskennan oivaltaa, sehän on todella yksinkertainen juttu”.

Erityismaininnan saa ominaisuus, että järjestelmä ottaa automaattisesti huomioon kaikki lisät ja pientarvikkeet.

Ajantasaisilla kirjauksilla laskut liukkaasti liikkeelle

Myllykoski kehuu pienpuolen hallinnan ja laskutuksen olevan työnjohdolla niin hyvin hyppysissä, että hänen työtaakkansa on helpottunut. Paratecin asentajat tekevät työ- ja tarvikekirjaukset työmaalla ollessaan tai käyvät aamuisin pyörähtämässä toimistolla.

Olen vaatinut, että kirjaukset tulisi tehdä samana tai viimeistään seuraavana päivänä. Seuraan todella paljon Adminettiä ja ennen kaikkea laskutusta, koska haluan, että laskutus kulkee 1-2 viikon sykleissä”.

Sulje haku