Novoka

Novoka Oy, Urpo Novamo | Adminet kokemuksia - Admicom
"Kun laskutuksen avaa, niin puolet laskusta on jo tehty. Nyt pääsen oikeisiin hommiin ja se on erinomaista."

Urpo Novamo

Novoka logo | Adminet kokemuksia - Admicom

Sähköurakointi Novoka Oy tarjoaa Etelä-Karjalan alueella monipuolisesti sähkö-, tele-, ATK-, antenni-, äänentoisto-, rikosilmoitin – ja paloilmoitinjärjestelmien asennusta urakka- ja laskutöinä. Lisäksi kiinteistöjen huoltosopimuksina tehtävät keikat työllistävät kiitettävästi. Novoka Oy:ltä voi tilata myös sähkösuunnitelmia. Yritys siirtyi paperittomaan aikakauteen Adminetin sähköisen ja automatisoidun taloushallinnon myötä.

 

Eroon paperinpyörittelystä ja iltatöistä

Adminettiin tutustuessaan Urpo Novamo hoksasi saavansa omat paperipinkkansa pois ja toimistotyöt vähenisivät.

”Nyt pääsen oikeisiin hommiin ja se on erinomaista.” 

Adminetin myötä paperien kopiointi, mapittaminen ja säilyttäminen ovat mennyttä aikaa. Iltoja ei ole tarvinnut käyttää rutiinitöiden hoitamiseen, ei edes tilinpäätöksen alla. Nykyään automatiikka hoitaa tilitoimiston ja konttoristin osuudet kokonaan.

 

Laskutus helpoksi

Adminetissä Novamo pitää erityisesti laskutuksesta.

”Kun laskutuksen avaa, niin puolet laskusta on jo tehty. Enää ei tarvitsisi avata projektinumeroita tai syöttää tietoja papereilta koneelle, kun ohjelma voi tehdä ne.”

Ajantasaista tietoa päätöksenteon tueksi

Novamo kertoo, että vanhan järjestelmän projektivalvonnan käyttäminen olisi vaatinut tietojen poimimista ostolaskuilta ja palkoista sekä niiden käsin syöttämistä järjestelmään. Käytännössä sellainen on mahdotonta, siksi projekteista ei tiedetty varmaksi missä mennään.

Adminetin automaattiraportit Novamo katsoo viikoittain ”Tosi hyvä tuo raporttihomma kun helposti näkee seurannan”. Automatiikan muodostaessa raportit ostoista, palkoista ja laskutuksesta, asiakkaan tehtäväksi jää ajantasaisten tietojen käyttäminen päätösten tekemisen tukena.

Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sulje haku