Muurametalot

Muurametalot Oy, Antti Suomala | Adminet kokemuksia - Admicom
"Ei kenelläkään pitäisi olla varta vasten henkilöitä siihen, että käytetään ohjelmaa. Kokonaisuudessaan me olemme todella tyytyväisiä ja tämä on ollut älyttömän hyvä juttu meille."

Antti Suomala

Muurametalot | Adminet kokemuksia - Admicom

Muurametalot Oy rakentaa vuodessa reilut 200 muuttovalmista taloa ympäri Suomen. Nykyään yrityksen Jyväskylän pääkonttorissa, Tornion tehtaassa ja eri puolilla Suomea sijaitsevissa myyntikonttoreissa työskentelee kaikkiaan noin sata henkilöä.

Toiminnanohjausasiat nousivat Muurametalot Oy:ssä ajankohtaisiksi kun eteen tuli tarve vaihtaa tilitoimistoa, jolloin todettiin, että toimintaa voisi kehittää laajemminkin.

 

Adminet palvelee liiketoimintaa ja henkilöstöä, ei toisinpäin

Talousjohtaja Antti Suomalan mukaan Adminet on vastaus yrityksen toimintalogiikkaan: henkilöstö keskittyy talojen tekemiseen ja järjestelmä palvelee heitä, eikä toisinpäin:

”Ei kenelläkään pitäisi olla varta vasten henkilöitä siihen, että käytetään ohjelmaa. Meillä on käyttöliittymä talouden järjestelmiin ja oikeita töitä tehdessämme suoritamme koko ajan myös talouden tehtäviä. Se on meidän logiikkamme – ja se on toiminut. Meillä ei ole enää tarvetta lisätä talouden henkilöstöä. Päinvastoin uskon, että jatkossa voimme painottaa nykyisiä resursseja enemmän asiakaspalvelutehtäviin. Minusta tuntuu, että olemme valinneet oikean järjestelmän.”

Fokus laskujen tarkistamisesta hallitumpaan ostamiseen

Tehostuneen taloushallinnon ja reaaliaikaisen seurannan ansiosta toimintatapojakin on vara muuttaa. Fokus siirretään laskujen tarkistamisesta ostojen hallintaan:

”Tämä on erittäin iso ideologinen muutos perinteiseen taloushallintoon, kirjanpitoon ja yrittämiseen. Jatkossa meillä lähdetään siitä, että kun ostetaan Adminetin kautta työsuoritteita tai tavaraa, tarkistetaan huolellisesti jo ostovaiheessa hinnat ja ostoehdot. Adminet varmistaa, että saapuvan laskun summa täsmää tilaukseen ja ohjaa sen maksuun sekä edelleen laskutukseen. Adminet mahdollistaa myös reaaliaikaisen talouden seurannan ja esimerkiksi keskeneräisten töiden laskenta muuttui olennaisella tavalla aikaisempaan verrattuna.”

Admicom tarjoaa ensiluokkaista palvelua ja tuotekehitystä

Kokonaisuudessaan Antti Suomala on ollut tyytyväinen Adminettiin ja saamaansa palveluun. Kiitosta heruu myös aktiivisesta asennoitumisesta tuotekehitykseen ja kiinnostuksesta asiakkaan toimintaan ja prosesseihin:

”Teillä on hyvä tuotekehittämisen asenne, joka näkyy meille sillä tavalla, että olette kiinnostuneita meidän toiminnasta. Jos tarpeemme edellyttää muutoksia ohjelmaan ja muutos palvelee myös muita, se toteutetaan ilman, että meille aiheutuu kustannuksia. Minusta se on iso juttu. Kokonaisuudessaan me olemme todella tyytyväisiä ja tämä on ollut älyttömän hyvä juttu meille. Mielestäni tässä on parhaimmillaan mahdollisuudet todella hyvään ja syvään kumppanuuteen.”

Sulje haku