MaxBuild

MaxBuild Oy, Kristo Herold ja Petteri Kettunen | Adminet kokemuksia - Admicom
"Nyt pystymme ihan eri tavalla seuraamaan työmaita. Tämä on se palanen, joka meiltä puuttui."

Kristo Herold & Petteri Kettunen

MaxBuild logo | Adminet kokemuksia - Admicom

Helsinkiläinen uudisrakennukseen keskittynyt MaxBuild Oy työllistää alihankkijat mukaan lukien kaiken kaikkiaan noin sata henkilöä. Alussa yritys keskittyi korjausrakentamiseen yksityisasiakkaiden ja taloyhtiöiden toimeksiannosta.

”Kun tarjoutui mahdollisuus lähteä uudisrakentamiseen, päätimme muuttaa strategian sille puolelle”, toimitusjohtaja Kristo Herold kertoo.

Adminetillä tavoiteltiin helpotusta työmaiden hallintaan ja seurantaan.

 

Katso video asiakaskokemuksista:

 

Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton malliesimerkki

MaxBuild on malliesimerkki siitä, kuinka uuden ohjelmiston käyttöönoton voi hoitaa sujuvasti:

”Luin ohjelmasta kaiken mahdollisen etukäteen. Siinä vaiheessa kun pääsin kokeilemaan Adminettiä, kaikki näytti jo aika tutulta. Toimistolla pääsimme melkein heti hyvin kiinni ohjelmaan. Alussa viikoittaiset puhelut kouluttajan kanssa olivat tärkeitä. Keräsin vihkoon ylös viikon aikana tulleita kysymyksiä ja puheluiden aikana asiat avautuivat aina lisää”, käyttöönotosta vastannut talousjohtaja Petteri Kettunen kertaa alkuvaihetta.

Reaaliaikainen seuranta tuo varmuutta yrityksen toimintaan

Johdon näkökulmasta reaaliaikainen seuranta on tuonut varmuuden tunnetta toimintaan, kun työmaista ja yrityksen kokonaistilanteesta pysytään jatkuvasti ajan tasalla:

”Projektien tasolla budjetointi, ennustaminen ja seuranta olivat asiat, joihin halusimme ehdottomasti apua tästä ohjelmasta. Itse seuraan viikko- ja kuukausiraportteja, koska niistä saan kattavasti tietoa. Seuraan viikoittain myös jokaisen projektin toteutumaa, joten olen hyvin perillä projektien vaiheista”, toimitusjohtaja Kristo Herold kertoo.

Oliko artikkeli hyödyllinen?

”Nyt ote työmaista on parempi täältä toimistoltakin käsin, kun näemme koko ajan missä mennään. Käyn Adminetin viikkoraporteista läpi työmaiden tilanteen ja kokonaistuloksen. Ajantasainen seuranta tuo toimistollekin varmuuden tunnetta”, Kettunen jatkaa.

MaxBuild työmaalta | Adminet kokemuksia - Admicom

Litteratason ennustaminen on tosi hyvä työkalu

Adminetillä projekteja pystytään seuramaan litteratasolla, ennustamaan toteutumista ja seuramaan sitoutuneita kuluja:

”Nyt pystymme ihan eri tavalla seuraamaan työmaita. Tänä kesänä alkaneille projekteille on pystytty rakentamaan alusta alkaen kaikki Adminetillä, joten niiden seuranta ja ennustaminen on realistisempaa kuin vanhojen projektien, jotka siirrettiin kesken kaiken. Litteratason ennustaminen on meille tärkeää ja tosi hyvä työkalu sekä hankintoihin että työmaiden mestareille. Tämä on se palanen, joka meiltä puuttui”, Herold kertoo.

Sulje haku