LVIS Pesoset

LVIS Pesoset Oy, Harri Pesonen | Adminet kokemuksia - Admicom
"Toimitusjohtajan ilta- ja viikonlopputöille on vaikea määritellä hintaa, mutta pelkällä omakustannehinnallakin laskettuna se on iso summa."

Harri Pesonen

LVIS Pesoset logo | Adminet kokemuksia - Admicom

LVIS Pesoset Oy on keskittynyt LVI-saneerauksiin ja sähköasennuksiin Savonlinnan talousalueella, minkä lisäksi Kerimäellä toimii myös LVIS-tarvikkeiden myymälä. Yritys työllistää parisenkymmentä asentajaa.

Toiminnan kehittämisen tärkeänä lähtökohtana nähtiin kulujen ja tuottojen ajantasainen seuraaminen ja tiedon perusteella valintojen tekeminen. Yrittäjä Harri Pesonen kuuli ensimmäisen kerran Adminetistä tuttavaltaan.

 

Toiminnanohjausjärjestelmän valinta oli selvä: Adminet tuo säästöä ja helppoutta

Kuultuaan Admicomin ratkaisusta Harri Pesonen teki laskelmia ja hätkähti kuinka suuren säästön Adminetillä voisi saavuttaa pelkästään hänen omista töistään. Lisäksi LVIS Pesosten pitkäaikainen kirjanpitäjä oli piakkoin jäämässä eläkkeelle. Toimitusjohtajan rutiinitöiden vähentymisen lisäksi Admicomin ratkaisu mahdollisti, ettei kirjanpitäjän tilalle tarvinnut palkata ja kouluttaa uutta henkilöä.

Nykyään Admicomin automatiikka hoitaa LVIS Pesosten taloushallinnon ja kirjanpidon. Harri ja Heimo Pesonen käyttävät Adminetin sovelluksia ostolaskujen tarkastamiseen, tarjousten laskemiseen sekä urakkaerä- ja laskutyölaskujen tallentamiseen.

Automatiikka hoitaa ostolaskujen käsittelyprosessin vastaanottamisesta maksatukseen. Myös myyntilaskutukseen automatiikka toi ajansäästöä. Yrityksessä tallennetaan laskun tiedot ja rivitiedot Adminettiin. Automatiikka hoitaa laskujen lähetyksen vastaanottajalle oikeassa muodossa.

Oliko artikkeli hyödyllinen?

Sulje haku