Joupet

Joupet Oy, Marjut Myllylä | Adminet kokemuksia - Admicom
"Adminet on vaikuttanut arjen tekemiseen ihan hirveästi. Olen monta kertaa miettinyt, kuinka voisimme pärjätä ilman Adminettiä."

Marjut Myllylä

Joupet logo | Adminet kokemuksia - Admicom

Maanrakentamiseen erikoistunut perheyritys Joupet Oy palvelee yrityksiä, kuntia ja kaupunkeja maanrakentamisen ammattilaista vaativissa töissä. Toiminnan pääpaino on energiayhtiöille toteutettavan säävarman sähköverkon kaapeloinneissa. Työntekijöitä yrityksellä on kolmisenkymmentä.

 

Mobiili toiminnanohjausjärjestelmä toi helpotusta rutiineihin

Tuttu yrittäjä suositteli Adminettiä avuksi erityisesti paperikaaoksen hallintaan ja siihen se onkin ollut oiva lääke myös Joupetilla.

Paperinpyörittely on vähentynyt erityisesti sähköisen laskujen käsittelyn ja tuntikorttien ansiosta.

”Aiemmin käytössämme oli paperiset tuntikortit, nyt työntekijät täyttävät tuntinsa Adminettiin kännykällä tai tietokoneella. Kuulemma tunnit on yllättävän helppo täyttää mobiilisti kännykän kautta, kun sen oppii. Meillä alkaa olla jo niin paljon kalustoa ja miehiä maastossa ympäri Suomea, että ihmeissään kait tässä olisi, jos tuntikortit edelleen tulisivat paperisina.”

Oliko artikkeli hyödyllinen?

”Nyt kun työntekijät kirjaavat tiedot maastosta, työt ovat heti laskutettavissa. Kyllä rahakin tulee nopeammin sitä kautta”, toimitusjohtaja Petri Myllylä toteaa.

Joupet Petri Myllylä | Adminet kokemuksia - Admicom

 

”Ihan varmasti lappuja joutui hukkaankin, kun ne saattoivat lojua koneessa kuukausitolkulla. Toimiston puolella oli myös hirveä miettiminen, miten viiveellä palautuneista tuntikorteista saadaan lasku aikaiseksi, joten epäselviä parin tunnin töitä on varmaan jäänyt laskuttamattakin. Nyt kun kaikki kirjataan Adminettiin, tieto on heti toimistolla ja me pystymme laskuttamaan helposti myös lyhyet tuntityöt”, taloushallinnosta vastaava Marjut Myllylä jatkaa.

Sähköinen kirjanpito tuo talouden seurannan reaaliaikaan

Adminetin käyttöönoton myötä Joupetilla päästiin seuraamaan yrityksen taloutta reaaliajassa vuosittaisen tilinpäätöksen sijaan.

”Perinteinen kirjanpito tulee niin jälkijunassa, ettei siinä oikeastaan ehdi tehdä muuta kuin todeta tilikauden jälkeen, että siinä se nyt meni. Nyt on hirveän helppoa, kun pystyy seuraamaan taloutta reaaliajassa ja reagoimaan asioihin saman tien”, Marjut kertoo.

Petri keskittyy mieluummin käytännön työntekoon kuin tietokoneruudun tuijottamiseen, mutta hänkin on ottanut reaaliaikaisesta seurannasta hyödyn irti oman tekemisensä kannalta tärkeissä asioissa:

”Seuraan sieltä koko ajan missä mennään, muun muassa laskuja, ostoja, myyntejä ja rahatilannetta sekä laajemmin talouden tilannetta automaattisista viikko- ja kuukausiraporteista.”

Adminet on huippuohjelmisto maanrakennusalalle

Adminet on vaikuttanut yrityksen kaikkeen toimintaan. Ohjelmiston kokonaisvaltaisuus tuo helpotusta, kun kaikki asiat ovat kytköksissä toisiinsa.

”Onhan tämä ihan huippujuttu. Ei tarvitse esim. ostaa monia ohjelmia ja opetella käyttämään niitä. Adminet on vaikuttanut arjen tekemiseen ihan hirveästi: Liikevaihtomme on jo moninkertainen verrattuna siihen, kun otimme Adminetin käyttöön. Olen monta kertaa miettinyt, kuinka voisimme pärjätä ilman Adminettiä. Voin vain kuvitella, millaista arkemme nyt olisi. Suosittelen ehdottomasti Adminettiä muillekin maanrakennusalan yrityksille”, Marjut toteaa.


Kertokaa minulle lisää

Täytä lomake niin vastaamme sinulle pian ja kerromme Adminetin hyödyistä juuri sinun liiketoiminnallesi.


Lataa tiivis tietopaketti maarakentamisen ratkaisuistamme

Oppaan avulla voit tutustua tehokkaisiin maarakennusalan täsmätyökaluihin.

Lataa ilmaiseksi

Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Sulje haku