Adminet kassajousto

Adminet kassajousto on matalan kynnyksen rahoituspalvelu, jonka avulla vakautat ja ennakoit yrityksesi kassavirtaa entistä paremmin.

Tutustu tarkemmin helppoon, joustavaan ja kustannustehokkaaseen tapaan varmistaa kassasi riittävyys tilanteessa kuin tilanteessa.

Ota yhteyttä

Haluatko keskittyä liiketoimintaasi murehtimatta kassan riittävyyttä, mitä tahansa tulevaisuus tuo eteesi?

Onko esimerkiksi jokin yllättävä kuluerä tai asiakkaasi viivästynyt maksu tuonut joskus haasteita yrityksesi kassanhallintaan? Haluatko muuten vain varautua ennakoimattomiin tapahtumiin?

Adminet kassajousto tarjoaa reagointikykyä ja tasaista kassavirtaa kaikkiin tilanteisiin.

 

 

Tehokas kassanhallinta – yrityksen kriittinen menestystekijä

Tehokas kassanhallinta on kriittinen tekijä terveen liiketoiminnan ja yrityksen menestyksen varmistamisessa. Tilaa sähköpostiisi linkki webinaaritallenteeseen, josta saat vinkkejä tehokkaaseen kassanhallintaan.

Tilaa webinaaritallenne täyttämällä lomake:Webinaarin hyödyt:

 • Tehokkaan kassanhallinnan ymmärtäminen.
 • Saat näkemyksiä kassanhallinnan merkityksestä yrityksen jatkuvuuden turvaamisessa.
 • Saat konkreettisia vinkkejä tehokkaaseen kassanhallintaan.
 • Järjestelmien hyödyntäminen kassanhallinnassa – parhaat käyttötavat Adminetillä.
 • Kuinka saat reaaliaikaisen kuvan yrityksen kassatilanteesta.
 • Opi hyödyntämään Adminet kassajouston tarjoamia mahdollisuuksia.

 

Webinaarin puheenvuorot:

 • Kassavirta – kriittinen osa liiketoimintaa
  Petri Aho, talousjohtaja, Admicom Oyj
 • Raha liikkeelle – tehokkaat toimintatavat Adminetin avulla
  Ari Aarniovuori, Adminet-superkäyttäjä
 • Adminet kassajousto – lisää joustavuutta kassanhallintaan
  Jussi Pöntinen ja Topi Partanen, Certum Oy

 

 

Mikä on Adminet kassajousto?

Adminet kassajousto tarjoaa Admicomin asiakkaille mahdollisuuden varmistaa kassan riittävyyttä rahoittamalla myyntisaamisiaan liiketoiminnan tarpeiden mukaan. Siitä saadaan apua esimerkiksi kausivaihteluiden tasaamiseen, kasvun rahoittamiseen ja yllättävien menoerien kattamiseen. Palvelu on toteutettu yhteistyössä kotimaisen Certumin kanssa.

Adminet kassajousto mukautuu sujuvasti kulloiseenkin tarpeeseen, sillä sen avulla voi kotiuttaa vaikka yksittäisen laskun tai maksuerän saamiset juuri sillä hetkellä, kun tarve käyttöpääomalle on akuutti. Palvelulla voit varautua myös yllättäviin tilanteisiin, sillä siitä ei aiheudu lainkaan kiinteitä kustannuksia. Adminet kassajoustoa käyttäessäsi olet aina valmis nurkan takana odottaviin yllätyksiin ilman pankkien tai rahoituslaitosten kanssa käytäviä lainaneuvotteluja ja kilpailutusta.

Esimerkkejä Adminet kassajouston käyttötilanteista:

 • Kasvun rahoittaminen: Kassa voi toimia pullonkaulana kasvulle, jos tarvittavia panostuksia ei pystytä tekemään.
 • Pitkät maksuajat: Pahimmillaan yritysten väliset maksuajat venyvät jopa kolmeen kuukauteen, mikä voi aiheuttaa haasteita kassanhallintaan.
 • Asiakkaan maksuvaikeudet: Taloudellisten vaikeuksien vuoksi asiakkaasi ei pysty maksamaan sovittua laskua ajallaan.
 • Reklamaatiotilanteet: Ajaudut asiakkaasi kanssa erimielisyyteen ja suuri maksuerä on jäissä tilanteen selvittelyn ajan.
 • Projektiostot: Uusien projektien tarvikehankinnat voivat olla rasite kassalle kustannusten etupainotteisuuden vuoksi.

Miksi valita Adminet kassajousto?

Adminet kassajoustoa käyttävät asiakkaat arvostavat ennen kaikkea sen sulavaa käyttöä ilman ylimääräistä hallinnollista työtä sekä vapautta hyödyntää palvelua itselleen sopivimmalla tavalla.

Toimii saumattomasti Adminetin kanssa ja esimerkiksi maksumuistutusten hoitaminen on joustavaa, mutta tehokasta.

Ei rahoituspakkoa, eli paljonko rahoittaa ja milloin. Itselläni on täysi kontrolli rahoituksen määrään, jolloin kulut pysyvät hanskassa.

 

 

Moniin muihin markkinoilla tarjolla oleviin ratkaisuihin verrattuna Adminet kassajousto on kustannustehokas, joustava ja ennen kaikkea helppokäyttöinen.

Helppokäyttöinen


Haet rahoitusta vasta tarvepäivänä ja tarvesummalle helposti Certumin mobiilisovelluksella. Palvelun käyttö ei sekoita omaa reskontraasi tai hämmennä asiakasta, sillä laskusuoritus näkyy tilillä alkuperäisillä viitetiedoilla vuorokauden kuluessa rahoituksesta ja tilaajan suuntaan laskulla muuttuu vain tilinumero. Perinnän voit hoitaa itse tai sopia yhteistyöstä Certumin kanssa.

Joustava


Adminet kassajousto tarjoaa erittäin kattavat mahdollisuudet myyntisaamisten rahoitukseen, sillä sen avulla voi rahoittaa myös kuluttajamyyntiä, ulkomaan saatavia sekä projekteja ja maksueriä. Palvelun käyttö ei rasita asiakasyrityksen muuta toimintaa, sillä se ei sido yritysvakuuksia tai vaikuta muihin myyntisaamisiin.

Kustannustehokas


Adminet kassajousto on kustannustehokas ratkaisu kassavirran pitämiseen tasaisena, sillä siinä ei ole kiinteitä kuluja tai kertaluontoisia nostopalkkioita. Maksat korkoa ainoastaan silloin, kun päätät rahoittaa laskuja palvelun kautta – ja silloinkin vain käytettyjen päivien mukaan.

Kuinka paljon palvelu maksaa?

Adminet kassajousto on erittäin kustannustehokas tapa myyntisaamisten rahoitukseen, sillä se on 100 % ilmainen niiltä ajoilta, kun et sitä hyödynnä. Palvelussa ei ole erillistä avausmaksua, kiinteitä kuukausimaksuja tai kertaluontoisia rahoituskuluja. Voit käyttää rahoitusta joustavasti juuri sen ajan kuin tarviset, joten et joudu maksamaan turhia korkokuluja.

Rahoituskorko määräytyy rahoituksen keston ja rahoituksen kohteen luottoriskiluokituksen mukaan. Tarkemmat hintatiedot saat Certumin asiakaspalvelusta.

 

Miten saan Adminet kassajouston käyttööni?

Adminet kassajouston aloittamisesta teet sopimuksen suoraan Certumin kanssa, jonka jälkeen palvelu kytketään käyttöön Adminetissä. Lisätietoja palvelun sisällöstä ja käyttöönotosta saat Certumin myynnistä:

 

 

010 5678 810

 

myynti@certum.fi

 

Huomioithan, että palvelu on ainostaan Admicomin asiakkaiden käytettävissä. Kun otat yhteyttä Certumin myyntipalveluun, kerro että olet asiakkaamme ja haluat lisätietoa Adminet kassajoustosta.

 

Lisätietoja voit kysyä myös Admicomin asiakaspalvelupäälliköltä:

 

Anne Schukoff - Admicom

Anne Schukoff

044 433 3252

anne.schukoff@admicom.fi

 

 

Yhteistyössä

 

 

 

Sulje haku