Yhteistyökumppanimme


Teemme yhteistyötä osaavien ja luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa, joihin lukeutuu mm. ohjelmistotoimittajia, operaattoreita, rakennus- ja talotekniikka-alan tukkureita ja toimittajia sekä alan järjestöjä.

 

Microsoft Dynamics NAV, Mepco Oy ja OpusCapita Oy

Adminetin talous – ja materiaalihallinta perustuu Microsoft Dynamics NAV-järjestelmään, palkanlaskenta Mepcon järjestelmään ja rahaliikennettä pankkeihin välittää OpusCapita. Luotettavat ja alansa johtavat kumppanit ovat taanneet vahvan perustan, jonka päälle on rakennettu automatiikka, kehitetty toimialan vaatimusten mukainen sovellusräätälöinti sekä Internet-yhteydellä toimiva selainpohjainen käyttöliittymä.


Pagero Oy

Pagero Oy toimii myynti- ja ostolaskujen operaattorina eli hoitaa asiakkaamme puolesta ostolaskujen skannauksen sekä tulevat ja lähtevät verkkolaskut. 


Vesi & Watti Oy, Tapals Oy ja STUL

Tarjouslaskentaa varten Vesi & Watti Oy:stä ja Tapals Oy:stä tulevat Adminettiin LV, I ja eristysalan tuotepaketit, syöttösivut ja työhinnaston.

STUL toimittaa sähköalan tuotepaketit, syöttösivut ja työhinnaston.


STK ja LVI-Kari Mänty Oy

STK:n ylläpitämät sähköalan tuotteiden perustiedot, -kuvat ja -kuvaukset löytyvät Sähkönumerot.fi –linkkien kera Adminetistä.

LVI-Kari Mänty Oy:ltä tulevat LVI-alan tuotteille tuotenimet ja tuotekuvaukset helpottamaan tuotteiden hakua ja käsittelyä Adminetissä.


Rahaxi Processing Oy ja Nets Oy

Adminetin kassajärjestelmä toimii reaaliajassa Rahaxiin ja Netsiin (entinen Luottokunta Oy), joiden kautta pankkikortit ja luottokortit toimivat. Järjestelmä kirjaa tulevat pankkikortti- ja luottokorttimaksut tiliotteelta automatiikalla. 


Posti Group Oyj

Posti Group Oyj tulostaa iPost-laskut, jotka menevät vastaanottajalle paperisena kirjeenä. Myös palkkalaskelman lähetys on iPostina, mikäli työntekijällä ei ole käytössä sähköpostia. Postin kautta menee verottajalle kausiveroilmoitus alv:sta ja työnantajasuorituksista.


Tukkurit ja toimittajat  –  Katso lista >>

Adminetissä on talotekniikka- ja rakennusalan yrityksille suunnattu yleinen hinnasto, josta löydät tuotehaun avulla nopeasti ja helposti tuotteiden hinnat ja toimittajat. Laaja tuoterekisteri tekee tarjouslaskennan, ostotarpeiden suunnittelun ja ostotilauksen tekemisen mahdollisimman vaivattomaksi ja nopeaksi.