SähköTeleValoAv 2012-messut - Kiitos osastollamme vierailleille

09.02.2012

SähköTeleValoAv2012–messut – kiitos osastollamme vierailleille!

SähköTeleValoAv2012–messut Jyväskylän Paviljongissa on takanapäin. Tapahtuma oli antoisa tilaisuus tavata nykyisiä asiakkaita sekä uusia tuttavuuksia. Keskustelimme yrittäjien kanssa toimintaa tehostavasta, pitkälle automatisoidusta ja kustannuksia säästävästä ratkaisustamme. Kuulosti siltä, että moni yrittäjä käyttää edelleen turhan paljon aikaa toimistohommien hoitamiseen. Adminetin automatisoidut toiminnot herättivätkin laajaa kiinnostusta.

Asentajat olivat erittäin kiinnostuneita pääsemään eroon lippulappusista ja siirtymään käyttämään sähköistä työmääräintä. Jos sinulta jäi sähköinen työmääräin ja Asentajan Mobiili näkemättä ja kokematta, lue lisää ja varaa itsellesi demoaika.    

Muista liittyä Admicomin asiakaslehden LVIS-Maailman ja uutiskirjeen jakelulistoille!

Kiitokset vielä kerran kaikille osastollamme vierailleille!

- marianne-ja-asentjat2.jpg

Kuvassa Admicomin asiakasyrityksen Saimaan Apajan asentajat Sami Valtonen, Manu Luukkonen, Jani Kuittinen, Admicomin toimitusjohtaja Marianne Hautsalo sekä Saimaan Apajan työnjohtaja Janne Lustberg keskustelemassa Adminetistä.

Saimaan Apajan asentajat hyödyntävät erittäin tehokkaasti Adminetin työkaluja. Asentajat tekevät ostotarveluettelon Adminettiin, laskuttavat sähköisellä työmääräimellä työtilaukset ja tallentavat urakoiden tunnit suoraan järjestelmään.