Palvelukokonaisuus


Admicom tarjoaa sinulle kattavat ja asiantuntevat palvelut kaikkiin rakentamisen ja talotekniikan ydinprosesseihin yhden sovellus- ja palvelukokonaisuuden kautta.

Tämän kokonaisuuden keskiössä on kotimaisin voimin kehitetty Adminet – aidosti automatisoitu ja selainpohjainen sovellus, jossa yrityksen toiminnot ja taloushallinto yhdistyvät saumattomasti. Adminetin ympärille olemme koonneet kattavan palvelukokonaisuuden.

 • Ohjelmistopalvelut: Asiakkaanamme et tuhlaa aikaa ja rahaa ohjelmistopäivityksiin tai erillisiin palvelimiin. Palveluumme kuuluvat päivitykset, ylläpito, päivittäinen varmuuskopiointi ja jatkuva ohjelmistokehitys.

  Lue lisää >>

  .
 • Käyttöönotto ja asiakaspalvelu: Hyvin suunniteltu käyttöönottoprojekti varmistaa tehokkaan käytön heti alusta alkaen ja ongelmatilanteissa Admicomin asiantunteva tuki on helposti tavoitettavissa.

  Lue lisää >>
  .
 • Kirjanpito ja palkanlaskenta: Adminettiä käyttäessäsi sinun ei tarvitse olla taloushallinnon ammattilainen selviytyäksesi arkisista kirjanpidon ja palkanlaskennan tehtävistä. Automatiikka hoitaa perusrutiinit ja asiantuntijatyön voit halutessasi ulkoistaa Admicomin osaaville ja toimialan käytännöt tunteville taloushallinnon ammattilaisille.

  Lue lisää >>
  .
 • Koulutus ja konsultointi: Admicom tarjoaa asiakkailleen monipuoliset ja asiantuntevat koulutus- ja konsultointipalvelut talotekniikka- ja rakennusalan pitkällä kokemuksella ja vankalla osaamisella.

  Lue lisää >>