Adminet: nettikäyttöinen, helppo ja turvallinen

kaikki toiminnot yhdellä järjestelmällä

 

Verkkopalvelu

Adminet on verkkopalvelu eli sitä käytetään Internet-selaimen välityksellä. Tämä mahdollistaa palvelun nopean ja joustavan käyttöönoton. Asiakkaan ei tarvitse hankkia uusia laitteistoja tai ohjelmistoja itselleen, eikä käyttöönotosta näin ollen aiheudu investointikustannuksia.

Asiakkaat saavat käyttöönsä tehokkaat palvelimet sekä huipputason tietoturvan ja varmuuskopiointijärjestelmän. Admicomin käyttöönottovastaavat hoitavat asiakkaan puolesta yritysympäristön perustamisen sovitunmukaisin asetuksin, käyttäjien perustamisen, yhteyksien avaukset kolmansiin osapuoliin.


Laitteistovaatimukset

Tarvitset käytön aloittamiseen ainoastaan tietokoneen ja Internet-yhteyden. Adminettiä voi käyttää kaikilla uusimmilla web-selaimilla ja millä tahansa käyttöjärjestelmällä.


Paras mahdollinen tietoturva

Kaikki tietoliikenne on SSL – suojattua ja palvelinkeskus on SAS 70 Type II – sertifioitu. Palvelinkeskusta vartioidaan 24/7 turvahenkilöstön toimesta ja kulunvalvonnassa on käytössä biometriset tunnistimet.


Hinta

Hinta sisältää Adminetin käytön Internetin kautta missä ja milloin tahansa (24/7), huippuluokan turvallisuuden, ylläpito- ja huoltotoimenpiteet sekä jatkuvan tuotekehityksen yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Teille sopivan kokoisen ratkaisun ja hinnan saat keskustelemalla liiketoimintakonsulttimme kanssa.


Päivittäinen varmuuskopiointi

Tiedot varmuuskopioidaan päivittäin turvallisiin varmistusyksiköihin. Päivittäin otettavat varmuuskopiot säilytetään 30 vuorokautta ja kuukausikopiot 12 kuukautta.

Asiakkaalla on aina mahdollisuus ottaa tiedoista omia varmuuskopioita laajennetun hakutoiminnon avulla. Laajennettu haku tekee Excel-listauksia asiakkaista, yhteystiedoista, projekteista, työtunneista, tehtävistä ja laskuista.


Päivitykset ja tuotekehitys

Adminetin asiakkaat saavat käyttöönsä viimeisimmät sovelluspäivitykset ja – ominaisuudet. Päivitykset sisältyvät sopimukseen.


Käyttöohjeet ja asiakastuki

Adminetissä on maksuton online-tukipyyntöpalvelu sekä jokaisessa sovelluksessa oma käyttöohje. 8-16 välisenä aikana käytössäsi on myös henkilökohtainen puhelintuki. Admicom tarjoaa myös koulutuspalveluja, joita voi tilata tarpeen mukaan.


Monivaluutta

Adminetistä löytyy tarvittaessa eri valuuttamahdollisuuksia, jonka avulla kullekin asiakkaalle, projektille tai laskulle voi määritellä haluamansa valuutan.


Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, millaisesta ratkaisusta olisi sinulle eniten hyötyä.

Yhteystietomme >>
Yhteydenottolomake >>