Sähköinen työmääräin ja kalenterit


Sähläätkö sinä ja osaavat työntekijäsi papereiden kanssa? 

Asentajien ajellessa toimistolle hakemaan tai palauttamaan paperisia työmääräimiä kuluu arvokasta asennusaikaa. Lisäksi kilometrit nielevät polttoainetta. Monesti yrityksessä ei ole tietoa minkä verran huoltoautoissa on tavaraa tai tulevatko kaikki tavarat laskutetuiksi. Asentajien palauttaessa työmääräimiä laskutusta ja tuntikortteja palkanlaskentaa varten, joudutaan toimistolla vertaamaan ja varmistamaan, että kaikki tunnit mistä palkat maksetaan, tulisivat myös laskutetuiksi.

Toimistolla aikaa kuluu laskujen tulostukseen, kuoritukseen ja postitukseen sekä saapuneiden suoritusten kohdistamisiin. Olisiko jo aika siirtyä nykyaikaiseen tapaan?


Uuden aikakauden ratkaisu

Adminet työtilaussovellus sisältää asentajan työtä helpottavia työkaluja: tilausten vastaanoton omasta kalenterista tai asentajien yhteisestä työpoolista, sähköisen työmääräimen perustamisen sekä tarvikkeiden ja töiden lisäämisen. Nettikäyttöisyys mahdollistaa sen, että kaikki työkalut ja niiden sisältämä tieto ovat käytettävissä reaaliajassa missä ja milloin vain. Tukkurinoudot pystytään kohdistamaan suoraan työtilauksille tai siirtämään tarvittaessa ostolaskuilta.


Asentajan Mobiili

Asentajan mobiili mahdollistaa työtilausten ja kalenterin tehokkaan käytön myös kentällä. Asentajat ja työnjohto voivat käyttää sovelluksia mobiililaitteilla, esimerkiksi tabletilla tai älypuhelimella.


Adminetin hyödyt

Asentajien täyttäessä tuntikortit suoraan nettikäyttöiseen työtilaussovellukseen työnjohdon, asentajien, palkanlaskijan ja laskuttajan aikaa sekä kustannuksia säästyy turhista kilometreistä ja päällekkäisestä työstä. Rahankierto nopeutuu, kun turhia työvaiheita jää pois. Adminet varmistaa, että kaikki mikä ostetaan, tulee myös laskutettua.


Asentajan työkalut:

  • Työtilaukset eli sähköinen työmääräin
  • Työkalenteri ja työpooli
  • Tuntikortti
  • Loma- ja poissaolokalenteri